Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      De neînvins - 2014 (Unbroken)

      By the Sea / Pe malul mării, cel de-al doilea lung metraj realizat de Angelina Jolie-Pitt, este evenimentul cinematografic care nu trebuie ratat în luna noiembrie!

      24 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      În această săptămână intră în cinematografe câteva producţii care se află în cursa pentru statuetele de aur ce vor fi înmânate luna viitoare la gala Premiilor Oscar.
      După ce a primit 6 nominalzări la Oscar, drama American Sniper, în regia lui Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari încasări de debut din istoria cinematografică.
      Jennifer Aniston s-a hotărât să închidă pentru totdeauna trecutul şi să pună punct speculaţiile făcute de presă pe seama rivalităţii dintre ea şi Angelina Jolie.
      Actriţa Angelina Jolie şi-a anunţat fanii prin intermediul unui mesaj video postat pe site-ul Youtube că nu va mai putea participa la turneul de promovare a noului său film, Unbroken.

      2 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Imediat după proiecţia noului ei film, Unbroken la un cinematograf din Beverly Hills, Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto.
      Cel de-al doilea film regizat de Angelina Jolie, Unbroken, a avut premiera marţi seară (25 noiembrie) la Londra. Actriţa, în vârstă de 39 de ani, a dat dovadă încă o dată de simplitate şi rafinament.
      Cu un talent actoricesc rar întâlnit şi un look de invidiat, Angelina Jolie a devenit una dintre cele mai importante actriţe din zilele noastre.
      Noul film al Angelinei Jolie, Unbroken a avut premiera mondială în Australia. Îmbrăcată într-o rochie albă cu imprimeuri negre, actriţa în vârstă de 39 de ani, a strălucit pe covorul roşu la braţul soţului ei, Brad Pitt.
      Furia: Eroi anonimi nu este doar cel mai bun film despre război din ultimii ani, ci şi o lecţie frumoasă pentru fiul lui Brad Pitt, Maddox.
      „Africa” va fi cel de-al patrulea proiect al Angelinei Jolie, ca regizoare. Filmul este inspirat din fapte reale şi prezintă povestea lui Richard Leakey.
      Stirile 1-11
      1
      din 11