Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Jocurile foamei: Revolta - Partea 1 - 2014 (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)

      6 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Lungmetraj care, de altfel, tocmai și-a găsit un regizor nou: Simon Kinberg.
      Povestea celor mai teribile jocuri din Panem se apropie de sfârşit. Katniss Everdeen reuşeşte să ducă lupta mai departe, în încercarea de a-l învinge pe preşedintele Snow.
      Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / The Hunger Games: Mockingjay – Part 2” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, fiind distribuit în format 3D, IMAX 3D şi 4DX.
      Cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie 2015, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, evenimentul urmând a fi prezentat, pentru a treia oară, de către actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.
      Se anunţă o luptă crâncenă! După cum se poate vedea în trailerul final al producţiei, focurile de armă şi exploziile vor fi în prim plan în noul film al lui Francis Lawrence.
      Jennifer Lawrence a realizat un pictorial incendiar pentru noul număr al revistei Vanity Fair şi a acceptat să vorbească pentru prima dată despre scandalul în care a fost implicată din cauza unui hacker.
      Jennifer Lawrence a fost aleasă de cititorii revistei Glamour, drept cea mai stilată femeie din lume. Actriţa în vârstă de 24 de ani a detronat nume mari din showbiz, precum Angelina Jolie, Lupita Nyong’o şi Jennifer Lopez.
      Jennifer Lawrence revine pe marile ecrane în rolul lui Katniss Everdeen – cunoscută acum sub numele de Mockingjay – în cel de-al treilea film al francizei „Jocurile foamei”.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vedeta francizei „The Hunger Games”, Jennifer Lawrence a stabilit un nou record mondial, devenind eroina filmelor de acţiune cu cele mai mari încasări.
      Stirile 1-9
      1
      din 9
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!