Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Judecătorul - 2014 (The Judge)

      13 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Robert Downey Jr. vrea într-o bună zi să se retragă din actorie. De fapt, a şi confirmat acest lucru prin intermediul celor de la Entertainment Weekly.
      Warner Bros Pictures şi Village Roadshow Pictures vă propun Judecătorul un film în care îşi dau replica de două ori nominalizatul la Premiul Oscar, Robert Downey Jr. şi laureatul Premiului Oscar, Robert Duvall.
      Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures îi aduc pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe prodigioşii actori Robert Downey Jr. şi Robert Duvall în „Judecătorul”.

      19 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Robert Downey Jr. (49 de ani) şi soţia sa, Susan (41 de ani) s-au căsătorit în 2005, iar la începutul acestei luni cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, al cărei nume nu a fost dat publicităţii.
      Robert Duvall a fost ales câştigător la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru partitura din Judecătorul, la cea de-a 18-a ediţie a Hollywood Film Awards, care a avut loc aseară, la Hollywood Palladium din Los Angeles.
      Deşi a avut probleme mari cu drogurile şi alcoolul în trecut, Robert Downey Jr. a reuşit să revină pe drumul cel bun. Acum, la 49 de ani, este cel mai bine plătit actor din lume şi este apreciat de milioane de fan.
      A fost lansat un nou trailer pentru drama The Judge, regizată de David Dobkin după un scenariu de Nick Schenk şi Bill Dubuque.
      Robert Downey Jr. a fost numit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, al doilea an consecutiv. Potrivit publicaţiei Forbes, starul din Iron Man, a câştigat 75 de milioane de dolari din iunie 2013 până în iunie 2014.
      A apărut primul trailer pentru drama “The Judge”, care îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr. Actorul interpretează rolul unui avocat de succes, pe nume Hank Palmer care se întoarce în oraşul natal pentru înformântarea mamei sale.
      Stirile 1-9
      1
      din 9