Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Şefi de coşmar 2 - 2014 (Horrible Bosses 2)

      Câştigător a două premii Oscar, Christoph Waltz este unul dintre cei mai respectaţi actori ai generaţiei sale. Luni, starul în vârstă de 58 de ani, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.
      Actriţa din Şefi de coşmar 2, este total schimbată în primul trailer al filmului „Cake”. Nu mai este plină de viaţă şi veselă aşa cum ne-a obişnuit. Aniston face un rol foarte serios.
      Continuarea comediei fenomen din 2011, Şefi de coşmar 2 îi readuce în prim plan pe Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) şi Kurt (Jason Sudeikis), care şi de această dată îşi vor redemonstra statutul de ,,angajaţi model”.
      Invitată la The Graham Norton Show pentru a-şi promova noul film - Şefi de coşmar 2, Jennifer Aniston, a vorbit şi despre tunsoarea care a consacrat-o.
      Actriţa, în vârstă de 45 de ani a radiat pe covorul roşu, la premiera noului său film, Şefi de coşmar 2, ce a avut loc zilele trecute în Los Angeles.

      23 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Actorul Christoph Waltz, în vârstă de 58 de ani, va primi cea de-a 2.536 - a stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood. Ceremonia va avea loc în dimineaţa zilei de 1 decembrie.
      Jennifer Aniston arată mai bine ca niciodată în imaginile de la premiera europeană a filmului Şefi de coşmar 2. Frumoasa actriţă a păşit pe covorul roşu într-o rochie neagră asimetrică.

      17 octombrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cei mai tari angajaţi se întorc în cea de-a doua parte a comediei Horrible Bosses 2, regizată de Sean Anders.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Probabil cu toţii sunteţi nerăbdători să vedeţi ce ne aşteaptă în sequel-ul comediei de succes Horrible Bosses.
      Începând cu 1 septembrie 2014, o nouă companie de distribuţie, Freeman Entertainment, a devenit complet operaţională pe piaţa din România, ca reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros.

      2 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Gaşca se întoarce pentru continuarea aventurii din 2011, care a avut încasări de peste 200 milioane dolari la nivel mondial.
      Stirile 1-12
      1
      din 12