Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Rolul vieţii mele - 2014 (Wish I Was Here)

      13 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Pentru că în acest weekend este Valentine’s Day, filmele pe care le puteţi urmări în cinematografe zilele acestea sunt destinate îndrăgostiţilor.
      Vineri 13 spargeţi ghinionul şi intraţi la o comedie. Wish I Was Here / Rolul vieţii mele, comedia regizată de Zach Braff (Garden State, Chicken Little, Oz the Great and Powerfull), va avea premiera în România azi, vineri, 13 februarie.
      Kate Hudson, Zach Braff, Joey King și Pierce Gagnon joacă în Wish I Was Here / Rolul vieţii mele, o comedie realizată cu ajutorul a peste 45.000 de fani, a căror contribuție a însemnat jumătate din bugetul total al producției.
      În buna tradiție a anilor precedenți, Independenţa Film va aduce şi în prima parte a lui 2015 filme care au participat în competiţii, au fost premiate la festivaluri internaţionale de prestigiu precum Cannes, Veneţia, Toronto şi altele.

      26 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Este una dintre cele mai tonifiate vedete de la Hollywood, însă puţini ştiu că munceşte din greu pentru a-şi întreţine silueta de invidiat.
      Kate Hudson a avut o apariţie spectaculoasă la premiera noului său film, “Wish I Was Here”. Îmbrăcată într-o rochie neagră glamour, actriţa în vârstă de 35 de ani, a reuşit să le eclipseze chiar şi pe colegele sale mai tinere.
      Stirile 1-6
      1
      din 6