Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Seria Divergent: Allegiant - 2016 (The Divergent Series: Allegiant)

      După lansarea super acţiunii “Divergent: Allegiant” popularitatea celor doi actori principali a crescut şi mai mult iar fanii lor au fost încântaţi să îi vadă din nou împreună.
      „ZOOTROPOLIS” a înregistrat în România încasări de aproape 489.000 de dolari americani şi aproape 100.000 de admisii şi deţine deja un dublu record de box office în ţara noastră.
      Theo James a apărut pe coperta revistei „Essential Homme Magazine”, numărul din februarie/martie, arătând mai sexy că niciodată, spre încântarea fanilor de pretutindeni.
      Disponibil din 11 martie în premieră mondială pe marile ecrane din România, filmul ,,Allegiant” din seria ,,Divergent” va putea fi vizionat la noi în ţară cu o săptămână înainte de lansarea sa în Statele Unite ale Americii.
      Colegi de platourile de filmare la „Divergent: Allegiant” şi presupuși iubiţi în viaţă reală, Theo James şi Shailene Woodley au fost mereu apropiaţi.

      17 februarie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Au fost multe polemici legate de faptul că Lionsgate va schimba sfârşitul controversat al cărţii „Allegiant”, dar până în momentul de faţă nu există nici o confirmare în acest sens.
      După succesul de anul trecut cu „Insurgent” şi aşteptată lansare de anul acesta pentru „Allegiant”, regizorul Robert Schwentke urma să semneze regia şi pentru partea a doua „Seria Divergent: Ascendant”.
      Stirile 1-10
      1
      din 10