Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Omul Pasăre sau Virtutea nesperată a ignoranţei - 2014 (Birdman)

      Lionsgate şi CBS Films au anunţat că Michael Keaton, nominalizat la Oscar pentru rolurile din „Birdman” şi „Spotlight”, va face parte din distribuţia filmului „American Assassin”.
      Filmul Birdman, un titlu cu 4 Oscaruri, care îi are în distribuţie pe Michael Keaton, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts, Zach Gali­anakis va fi disponibil începând cu 27 mai pe DVD şi Blu-ray.
      Aseară, a avut loc Gala Premiilor Oscar 2015. Marele premiu al serii, pentru cel mai bun film, a fost câştigat de pelicula „Birdman”, în timp ce Eddie Redmayne şi Julianne Moore, au fost desemnaţi cei mai buni actori în roluri principale.
      Pe 22 februarie, va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul va fi transmis LIVE de la ora 03:30 pe www.procinema.ro.

      26 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Aseară, a avut loc în Los Angeles, cea de-a 21-a gală a premiilor Sindicatului actorilor americani. SAG Awards este una dintre cele mai importante evenimente din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood.

      15 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Astăzi, după-amiază, au fost anunţate nominalizările celei de-a 87-a ediţii a Premiilor Oscar.
      Aseară, a avut loc ediţia cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur. Evenimentul a avut loc la Beverly Hills Hotel şi a fost prezentat din nou de Tina Fey şi Amy Poehler.

      26 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După o primire călduroasă la festivalurile de film de la Veneţia şi Telluride, Birdman va ajunge şi la New York pe 12 octombrie.
      Stirile 1-9
      1
      din 9
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!