Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Alt Love Building - 2014 (Alt Love Building)

      Dacă în Love Building personajul interpretat de Dorian Boguţă traversa o depresie acută, de această dată asistăm la o transformare completă a personajului său, care îl aduce pe actor în ipostaza de veritabil Don Juan.

      27 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Celebrul creator de modă, Alexandru Ciucu debutează în actorie în interpretarea unui rock-star veritabil, din 26 decembrie, atunci când filmul ALT LOVE BUILDING va avea premiera pe marile ecrane.
      Cel mai timid terapeut din tabăra de reparat relaţii, Cristian Lăzurean, personajul interpretat de Alexandru Papadopol în Alt Love Building, va avea un copil, din 26 decembrie, pe marile ecrane.
      Dacă până acum ,,Love Building” era tabăra de reparat relaţii, de această dată lucrurile se complică şi pentru terapeuţi, care în frunte cu personajul interpretat de Dragoş Bucur experimentează diverse probleme de cuplu.

      15 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Love Building, debutul în lung metraj al Iuliei Rugină are parte de o continuare. Alt Love Building este al doilea lung metraj care poartă semnătura tinerei regizoare.
      Ben Cross şi Dragoş Bucur fac din comedia Alt Love Building un film de 5 Oscaruri, CV-ul cumulat al celor doi actori însumând nu mai puţin de patru statuete şi o nominalizare.
      Stirile 1-6
      1
      din 6