Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Taken 3: Teroare în L.A. - 2015 (Taken 3)

      Liam Neeson a cerut într-un interviu recent, acordat unei televiziuni din Dubai, ca persoanele fizice să nu mai aibă acces aşa uşor la armele de foc, lucru ce a stârnit furia unei companii de arme din America.
      După ce a primit 6 nominalzări la Oscar, drama American Sniper, în regia lui Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari încasări de debut din istoria cinematografică.

      14 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Deşi declarase anterior că Taken 3: Teroare în L.A., va fi ultimul film în care îl va interpreta pe agentul Bryan Mills, Liam Neeson şi-a schimbat în mod surprinzător decizia.
      În urma acestui weekend Liam Neeson a restabilit ordinea în box office-ul românesc şi s-a impus ca lider absolut al încasărilor, generând venituri de peste 1.500.000 RON şi un număr de aproximativ 80.000 spectatori.
      Liam Neeson şi colegii săi Forest Whitaker şi Famken Janssen au ajuns miercuri seara la New York pentru a-şi promova cel de-al treilea film din celebra serie Taken.
      Din 9 ianuarie, Liam Neeson reia pentru a treia şi ultima dată rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în Taken 3: Teroare în L.A..
      Liam Neeson revine pe marile ecrane pentru a treia oară în rolul fostului agent CIA din celebra serie Taken.
      Liam Neeson revine în ianuarie pe marile ecrane pentru a treia oară în rolul fostului agent CIA din celebra serie „Taken”.
      Cei de la 20th Century Fox au lansat un nou clip pentru Taken 3: Teroare în L.A. Al treilea film din seria Taken se anunţă a fi mai spectaculos şi mai interesant decât primele două.
      Stirile 1-9
      1
      din 9