Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Lunetistul american - 2015 (American Sniper)

      Cei doi ar putea juca împreună în “The Mule.”
      Relaţia actorului Bradley Cooper cu fotomodelul Irina Shayk devine din ce în ce mai serioasă.
      Pe 22 februarie, va avea loc gala de decernare a premiilor Oscar la Dolby Theatre din Los Angeles. Evenimentul va fi transmis LIVE de la ora 03:30 pe www.procinema.ro.
      Este cunoscut drept cel mai eficient lunetist din istoria armatei americane, însă pentru Taya Kyle, soţul ei a fost omul care râdea mereu în timp ce se uita la cele mai comice videoclipuri.
      Producţia Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures cu şase nominalizări la Oscar, „Lunetistul American” a reuşit performanţa de a aduna mai bine de 200 de milioane de dolari la box office-ul american, în doar 10 zile de la lansare.

      24 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      În această săptămână intră în cinematografe câteva producţii care se află în cursa pentru statuetele de aur ce vor fi înmânate luna viitoare la gala Premiilor Oscar.
      Regizorul Clint Eastwood aduce, din 23 ianuarie, în cinematografe „Lunetistul American”, un film cu Bradley Cooper în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S.U.A.
      Filmul cu 6 nominalizări la Oscar, avându-l pe Bradley Cooper în rolul principal, a făcut istorie ca cea mai bună lansare a regizorului Clint Eastwood şi a cucerit atât box office-ul de weekend, cât şi inimile spectatorilor.
      După ce a primit 6 nominalzări la Oscar, drama American Sniper, în regia lui Clint Eastwood, a devenit filmul cu cele mai mari încasări de debut din istoria cinematografică.

      15 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Astăzi, după-amiază, au fost anunţate nominalizările celei de-a 87-a ediţii a Premiilor Oscar.
      Clint Eastwood a pornit în cursa pentru Oscar. Regizorul, în vârstă de 84 de ani, se află pe lista nominalizaţilor pentru premile Sindicatului Regizorilor Americani / Directors Guild Award.

      13 ianuarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Bradley Cooper se pregăteşte să treacă în spatele camerelor de filmat pentru a-şi începe cariera de regizor.
      Bradley Cooper a pozat gol pentru revista W Magazine, într-un număr special dedicat industriei cinematografice. Actorul, în vârstă de 40 de ani, apare în paginile publicaţiei acoperit doar de un sacou şi o pereche de pantaloni.
      A fost lansat un nou trailer pentru filmul Lunetistul american, regizat de Clint Eastwood.
      Stirile 1-14
      1
      din 14