Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Focus - 2015 (Focus)

      După succesul avut cu filmul Focus, Will Smith s-a orientat către un nou proiect, producţia Suicide Squad, în care joacă tot alături de frumoasa Margot Robbie.
      Cenuşăreasa, noul film Disney, a debutat direct pe primul loc în box office-ul nord american. Regizat de Kenneth Branagh şi avându-i în distribuţie pe Lily Collins, Cate Blanchett şi Richard Madden, filmul a obţinut încasări de 70 de milioane
      Lansat în cinematografele din ţară pe 27 februarie, filmul Focus rămâne pe primul loc în box office-ul românesc pentru a doua săptămână la rând.
      Un joc al percepţiei şi al iubirii, filmul „Focus” îl aduce pe Will Smith în fruntea box office-ului românesc după weekendul de lansare, în urma căruia a înregistrat încasări de 890.843 de lei şi 44.812 spectatori.
      Născută în Dalby, Queensland, Australia, pe 2 iulie 1990, Margot Robbie a crescut pe Gold Coast, petrecându-şi timpul la ferma părinţilor ei.
      Lansat în cinematografe în acest weekend, thriller-ul Focus, cu Will Smith şi Margot Robbie în rolurile principale, a obţinut încasări de 19,1 milioane de dolari, detronându-l pe Fifty Shades of Grey.

      27 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Ultimul weekend din februarie ne aduce în cinematografe şase premiere de genuri diferite: Focus, Băiatul din vecini, Mielul Shaun, Efectul Lazarus, De ce eu? şi Grand Central.
      Producţia Warner Bros. Pictures „Focus” redă pe marile ecrane povestea lui Nicky (Will Smith), un maestru al escrocheriilor, pentru care viaţa devine şi mai complicată atunci când o întâlneşte pe superba Jess (Margot Robbie).
      Will Smith şi soţia sa, au fost prezenţi aseară la premiera filmului Focus din Los Angeles. Jada Pinkett Smith a atras toate privirile, reuşind să o eclipseze şi pe frumoasa Margot Robbie.

      20 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit TheHollywoodReporter.com, Will Smith va juca în filmul Bounty. Starul va interpreta rolul unui bărbat condamnat pe nedrept la închisoare. El reuşeşte să evadeze şi încearcă cu orice preţ să-şi demonstreze nevinovăţia.
      O producţie Warner Bros. Pictures, FOCUS îi aduce în rolurile principale pe Will Smith şi Margot Robbie, din 27 februarie în cinematografe.

      10 februarie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Margot Robbie este vedeta numărului din martie al revistei Marie Claire, iar pozele, deşi nu dezvăluie prea mult din corpul actriţei sunt extrem de sexy. Puteţi vedea şi voi imaginile mai jos!
      Stirile 1-12
      1
      din 12