Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Mare şi Tare - 2015 (Get Hard)

      Furios şi iute 7, s-a menţinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc.
      Considerat de fani cel mai spectaculos film al seriei, Furios şi iute 7, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc.
      În urma weekendul-ui de lansare filmul ,,Mare şi tare” ocupă primul loc în box office-ul românesc după ce a fost vizionat de 34.357 spectatori şi a înregistrat încasări în valoare de 655.264 lei.

      27 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Oferta cinematografelor este variată pentru ultimul weekend din martie şi chiar acoperă toate genurile. Avem o super comedie cu Will Ferrell şi Kevin Hart, o animaţie SF, un film de acţiune, dar şi o producţie premiată la Cannes.
      Miercuri, 25 martie, a avut loc premiera filmului Get Hard / Mare şi Tare în Los Angeles.

      25 martie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Actorul american Will Ferrell a fost recompensat ieri, cu cea de-a 2547-a stea de pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles, pentru contribuţia adusă industriei de comedie.
      Din 27 martie vine în premieră pe marile ecrane din România ,,Mare şi Tare”, o comedie cu Will Ferrell şi Kevin Hart în rolurile principale
      Will Ferrell şi Kevin Hart predau cele mai hilare lecţii de supravieţuire după gratii, odată cu lansarea comediei „Mare şi Tare”, din 27 martie, doar la cinema.
      Stirile 1-8
      1
      din 8