Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Agentul de la U.N.C.L.E. - 2015 (The Man from U.N.C.L.E.)

      4 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Starul din “Agentul de la U.N.C.L.E.” va juca alături de Amy Adams şi Jake Gyllenhaal în noul proiect al lui Tom Ford, “Nocturnal Animals”.
      “Agentul de la U.N.C.L.E.”, cel mai cool și mai stylish film al verii, poate fi vizionat acum în rețeaua de multiplexuri Cinema City. Dacă îți plac filmele de spionaj, “Agentul de la U.N.C.L.E.” este o alegerea perfectă.
      În urma weekend-ului de lansare, „Agentul de la U.N.C.L.E.” a devenit liderul box office-ului românesc, fiind vizionat de 30.862 spectatori şi generând încasări în valoare de 610.102 RON.
      Henry Cavill („Man of Steel: Eroul”) îl interpretează pe carismaticul Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer („Reţeaua de socializare”) devine rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin, în producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.”
      Producţia Warner Bros. Pictures „Agentul de la U.N.C.L.E.” îl aduce pe Henry Cavill în rolul carismaticului Napoleon Solo, în timp ce Armmie Hammer îl interpretează pe rivalul său, KGB-istul Illya Kuryakin.
      Regizorul britanic Guy Ritchie (46 de ani), s-a căsătorit cu modelul Jacqui Ainsley (33 de ani) joi, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în grădina reşedinţei lor din Wiltshire, Marea Britanie.

      13 iulie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat un trailer de 5 minute pentru mult aşteptatul film al regizorului Guy Ritchie, „Agentul de la U.N.C.L.E.”
      Stirile 1-7
      1
      din 7