Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Spectre - 2015 (Spectre / Bond 24)

      16 martie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      El speră ca filmările să înceapă peste spre sfârșitul anului.

      2 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre John Logan, cel care s-a aflat și în spatele celor mai recente filme cu James Bond.
      Nu știm despre voi, dar nouă Pinocchio ne-a făcut copilăria mai frumoasă. Așa că ne bucurăm că vom avea ocazia să vedem un film "Live-Action" care îi va spune povestea.

      31 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      S-a speculat că ar putea fi din cauza banilor sau din cauza pauzelor dintre filme că Daniel, pare să se fi plictisit să joace acest rol.

      24 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Tom Hiddleston ( “Thor”, “The avengers”) este fără îndoială potrivit pentru rolul lui James Bond. Este britanic, este sexy, şi capabil să îşi execute singur toate scenele de acţiune.

      9 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Acţiune, experienţă, risc, schimbări neaşteptate de situaţie, simte adrenalina alături de James Bond în noua lui misiune misterioasă.
      După doar 20 de zile de la premiera din 18 decembrie 2015, „STAR WARS: Trezirea Forţei” a devenit filmul anului în România, având încasări de aproximativ 2,7 milioane de dolari americani (peste 11.300.000 de RON) şi aproape 510.000 de spectatori.
      Câştigătorul a două premii oscar, Christoph Waltz, a interpretat pesonajul nevativ, Franz Oberhauser, din ultimul film al francizei James Bond, SPECTRE.

      20 noiembrie 2015

      Autor: Aura Iancu
      Cel mai scump şi cel mai lung film din seria James Bond, regizat de multipremiatul Sam Mendes după un scenariu semnat de John Logan şi Neal Purvis & Robert Wade, „SPECTRE” e la fel de exploziv ca „Skyfall”, dar depăşeşte orice aşteptare.
      Cu o durată de 2 ore şi 50 de minute, Spectre este oficial cel mai lung film din franciza James Bond. Anterior, recordul era deţinut de Casino Royale, cu 144 de minute de vizionare.
      EON Productions al lui Albert R. Broccoli, Metro-Goldwyn-Mayer Studios şi Sony Pictures Entertainment au confirmat astăzi că Sam Smith a înregistrat „Writing’s On The Wall”, melodia principală de pe coloana sonoră a filmului „SPECTRE”.
      Până la premiera oficială din România, care va avea loc la începutul lunii noiembrie, fanii Agentului 007 se pot bucura acum de cel mai nou trailer al filmului „James Bond: SPECTRE”, lansat cu doar câteva ore în urmă.
      Sony a lansat primul teaser trailer pentru noul film cu James Bond, Spectre. Bond (Daniel Craig) va fi trimis din nou într-o misiune grea.
      S-a lansat primul poster pentru noul film din seria cu James Bond. Afişul îl are în prim plan pe actorul britanic Daniel Craig, care arată mortal!
      Stirile 1-16
      1
      din 16