Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Brigada sinucigaşilor - 2016 (Suicide Squad / Bravo 14 3D)

      Au fost anunțate noi nume în distribuția filmului Birds of Prey. Actrița Margot Robbie își reia rolul din Suicide Squad, cel al lui Harley Quinn, dar, în același timp este și unul dintre producătorii peliculei.

      6 iunie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Filmul este inspirat din universul “Suicide Squad”
      Regizorul Todd Phillips ar fi discutat, deja, cu actorul, pe care îl consideră favorit pentru interpretarea rolului.
      "Justice League" a avut premiera şi în România, iar publicul a fost dornic să vadă filmul pe marile ecrane. Astfel, "Liga Dreptăţii" s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor.

      9 noiembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Primul film "Suicide Squad" a avut o distribuţie de excepţie, iar a doua peliculă nu va face rabat de la asta. Actorilor din distribuţia iniţială li s-ar putea lătura şi Dwayne Johnson.

      8 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Suicide Squad continuă, dar cu un alt scenarist și regizor: Gavin O’Connor.

      4 septembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Leonardo DiCaprio ar putea fi alegerea Warner Bros. Pictures și DC pentru filmul Joker!
      Producţia Warner Bros. Pictures ,,Brigada Sinucigaşilor” este o veritabilă figură eroică a box office-ului românesc, după ce a devenit încă o dată liderul încasărilor.
      Pentru al doilea weekend consecutiv, elita anti-eroilor din „Brigada sinucigaşilor”, prezentată de regizorul David Ayer, este filmul numărul unu în România.
      Elita anti-eroilor din „Brigada sinucigaşilor”, prezentată de regizorul David Ayer din 5 august pe marele ecran, zdrobeşte box office-ul naţional şi ocupă prima poziţie cu încasări uimitoare de peste 2.000.000 de lei.
      Într-un interviu recent Jared Leto şi Margot Robbie au vorbit despre personajele lor din “Suicide Squad” şi cum s-a pregătit fiecare pentru rol.
      “Crown Vic” este un thriller poliţist pentru care Joel Souze semnează scenariul şi regia iar în rolurile principale îi regăsim pe Alec Baldwin şi Scott Eastwood.
      Jared Leto are o sarcina grea în rolul lui Joker în filmul “Suicide Squad” ce se va lansa anul acesta.
      După 10 ani în care au părut cuplul perfect, Ben Affleck (42 de ani) şi Jennifer Garner (43 de ani) au hotărât să pună capăt mariajului.

      28 aprilie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Cu toţii ne întrebam cum va arăta noul Joker. Ei bine, regizorul David Ayer ne-a făcut o supriză şi a postat pe contul de Twitter prima imagine cu transformarea lui Jared Leto în celebrul personaj Joker din Suicide Squad.
      După succesul avut cu filmul Focus, Will Smith s-a orientat către un nou proiect, producţia Suicide Squad, în care joacă tot alături de frumoasa Margot Robbie.
      Este oficial! Regizorul David Ayer l-a ales pe Joel Kinnaman pentru rolul Rick Flagg din noul său film, Suicide Squad.
      Stirile 1-20
      1 2
      din 21