Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Dezastrul din San Andreas - 2015 (San Andreas)

      Jurassic World s-a menţinut pe primul loc în box office-ului naţional, pentru al doilea weekend consecutiv, cu venituri în valoare de 886.708,55 lei şi un număr de 40.251 spectatori.
      Cu Dwayne Johnson în rolul principal, acţiunea „Dezastrul din San Andreas” a devenit lider incontestabil de box office la nivel naţional, după weekendul de lansare, înregistrând încasări de 710.099,04 lei şi 32.426 de spectatori.
      București, 29 Mai 2015 < Prăbușirea unui elicopter, rafale de ploaie în timpul unui tsunami și mișcări similare unui cutremur, acestea sunt cele mai tari senzații pe care spectatorii le vor experimenta în sala 4DX a Cinema City Mega Mall.
      Dwayne Johnson revine la cinema din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 2D, 3D, 4Dx şi IMAX 3D.
      Aflat la Londra pentru premiera filmului „San Andreas”, în care joacă rolul principal, Dwayne Johnson a fost provocat să facă 75 de selfie-uri în doar trei minute.
      Dwayne Johnson şi-a lăsat amprentele în cimentul din faţa renumitului TCL Chinese Theatre, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc marţi, 19 mai.
      Dwayne Johnson revine pe marile ecrane din 29 mai, în acţiunea explozivă „Dezastrul din San Andreas”, o producţie Warner Bros. Pictures care va putea fi urmarită în 3D şi 4Dx.
      Dwayne Johnson, fostul luptător de wrestling cunoscut în lumea întreagă şi sub numele de ring The Rock, a avut o ascensiune rapidă în cinematografie.
      Dwayne Johnson a semnat un nou contract! Potrivit celor de la THR, starul din San Andreas va juca în noua peliculă a celor de la DreamWorks, intitulată Alpha Squad Seven.
      La ediţia de anul acesta a East European Comic Con care s-a desfăşurat în weekendul 8-10 mai, distribuitorul de film Freeman Entertainment a prezentat o parte dintre cele mai importante premiere cinematografice de anul aceasta..

      5 mai 2015

      Autor: Oana Mosor
      New Line Cinema şi Village Roadshow Pictures au lansat cel de-al treilea trailer pentru filmul San Andreas, mult aşteptatul action care ajunge la cinema în 2D şi 3D pe 29 mai.
      Cutremurul devastator din Nepal a ucis peste 5000 de oameni şi a lăsat zeci de mii de oameni fără adăpost.
      New Line Cinema şi Village RoadShow Pictures au lansat un nou poster şi un clip spectaculos pentru thriller-ul San Andreas, care va ajunge în 3D pe marile ecrane din România, din 29 mai.
      Stirile 1-13
      1
      din 13