Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Blinky Bill: Koala cel poznaş - 2015 (Blinky Bill the Movie)

      După uriaşul succes înregistrat cu filmele lansate pe marile ecane în ultimii ani, Andi Vasluianu explorează o nouă latură a actoriei şi îşi face debutul într-un lungmetraj de animaţie.

      24 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său.
      Echipa vedetelor care şi-au împrumutat vocile adorabilelor personaje din animaţia Blinky Bill: Koala cel poznaş se măreşte, odată cu debutul în dublaj de film animat al celebrelor prezentatoare de la Kanal D, Adelina Pestriţu şi Ilinca Vandici.
      Cunoscut pentru cariera sa muzicală, în care timp de foarte mulţi ani a activat sub pseudonimul de Hienă în trupa Animal X, Şerban Copoţ devine din 2 octombrie o şopârlă exclusiv în animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”.
      Actriţă cu o vastă experienţă, mămică dedicată şi familistă convinsă, Dana Rogoz ajunge pe marile ecrane din 2 octombrie, dublând-o pe mofturoasa Nutsy, personajul principal feminin din animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş”.

      17 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Copiii sunt spectatori fideli ai cinematografelor și urmăresc cu interes filmele de animație. Dublajul filmelor este o activitate care oferă actorilor posibilitatea să își împrumute vocile.
      Cel mai adorabil personaj animat va putea fi urmărit pe marile ecrane din 2 octombrie, când talentatul Virgil Ianţu îi va împrumuta vocea lui ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”.
      Stirile 1-7
      1
      din 7