Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Crăiasa Zăpezii - 2012 (Snow Queen / Snezhnaya koroleva)

      După ce a cucerit topurile muzicale cu noul său hit ,,Tata”, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important în cariera sa artistică şi debutează pe marile ecrane în animaţia 3D ,,Un lup printre oi”.
      A debutat pe marele ecran ca interpreta rolului principal din ,,Crăiasa Zăpezii 2” şi e gata să revină în forţă din 1 ianuarie în cinematografe, pentru a-i împrumuta din nou vocea micuţei Gerda.
      Odată cu recenta revenire în peisajul muzical românesc, cântăreaţa Claudia Pavel aka Cream mai face un pas şi către actorie dublând pentru prima dată un personaj de desene animate.
      Prezentatoarea Ştirilor Kanal D, Simona Pătruleasa va debuta pe marile ecrane odată cu dublarea vocii unui personaj de referinţă din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii”.
      Cunoscuta cântăreaţă Elena Gheorghe debutează pe marile ecrane, cu o interpretare de zile mari a micuţei Gerda, personajul principal din animaţia ,,Crăiasa Zăpezii”, care va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 noiembrie.
      Lansată la începutul lunii septembrie de către Cinema City şi dedicată exclusiv copiilor, campania „Micile Voci Mari” şi-a ales cei doi câştigători.

      26 octombrie 2015

      Autor: Elinne Bîrnea
      Cunoscut prezentator tv, blogger de succes şi un tată devotat, Dan Cruceru acceptă o nouă provocare în cariera sa şi debutează în dublajul de animaţie pentru filmul ,,Crăiasa Zăpezii”/ ,,Snow Queen”.

      28 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Dana Rogoz, vedeta de televiziune cunoscută încă din copilărie ca “Abramburica”, se alătură campaniei lansate de Cinema City și încurajează copiii cu aptitudini artistice să participe la castingul pentru “Micile Voci Mari”.

      17 septembrie 2015

      Autor: Oana Mosor
      Copiii sunt spectatori fideli ai cinematografelor și urmăresc cu interes filmele de animație. Dublajul filmelor este o activitate care oferă actorilor posibilitatea să își împrumute vocile.
      Stirile 1-10
      1
      din 10