Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sunt un mic ticălos 3 - 2017 (Despicable Me 3 3D)

      1 februarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Acesta va fi produs de Illumination Entertainment, în parteneriat cu Nintendo.
      Oamenii din toată lumea s-au înghesuit să vadă "Beauty and the Beast" la cinema, anul trecut. Astfel, "Frumoasa și bestia" este filmul cu cele mai mari încasări, în 2017.

      2 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Încasările "Star Wars: The Last Jedi" au depășit un miliard de dolari, la nivel global.
      Banii continuă să se adune în conturile filmului "Star Wars: The Last Jedi". În mai puțin de două săptămâni, pelicula a câștigat peste 800 de milioane de dolari, la nivel global.
      "Despicable Me 3 / Sunt un mic ticălos 3" a câștigat al doilea weekend la box office-ul japonez. Distribuit de Toho-Towa, filmul a câștigat 4.8 milioane de dolari cu 428.000 de admiteri pentru perioada 29-30 iulie.

      10 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Animația a fost mult timp privită ca o chestie pentru copii, dar, odată ce s-a demonstrat că vârsta nu contează, este mai mult decât capabilă să ne lumineze cu imagini strălucitoare și să ne facă să simțim o gamă largă de emoții.

      5 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Dacă ați văzut Despicable Me 3 în acest weekend, și pe baza numerelor de box office ar părea că ați făcut-o, probabil ați observat și glumele pe tot parcursul filmului.

      30 iunie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Weekendul aceste veți trece prin toate emoțiile deoarece avem pentru voi 3 filme ce vă vor încânta cu siguranță, pline de acțiune, adrenalina, comedie, emoție.
      În "Sunt un mic ticălos 3", artistul este Balthazar Bratt, fost copil-vedetă a unui serial TV, dat afară pentru că i se schimbase vocea și nu mai suna ca un adolescent
      Stirile 1-10
      1
      din 10