Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Turnul Întunecat - 2017 (The Dark Tower)

      27 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Există momente în care simțim nevoia să nu ne mai gândim la lumea reală. Iar o modalitate prin care putem face asta este să ne uităm la filme Sci-Fi. Și au fost destule, anul acesta.

      25 decembrie 2017

      Autor: Alexandra Coravu
      Perfecțiune nu există, iar 2017 a fost un an care a avut filme de succes, dar și eșecuri considerabile, în domeniul cinematografic.

      9 august 2017

      Autor: Maria Tudoran
      ”Turnul Întunecat” a ajuns în cele din urmă în teatre iar criticii și box-office-ul nu au fost prea buni cu el, nici acasă, nici în străinătate.
      "Turnul Întunecat" a împușcat 1,8 milioane de dolari în aproximativ 2770 de locații în America de Nord în noaptea de joi.
      Una dintre cele mai aşteptate adaptări ale verii de pe marele ecran este The Dark Tower – are la bază seria de cărţi a lui Stephen King cu acelaşi nume.

      27 iulie 2017

      Autor: Maria Tudoran
      Pentru că ne gândim la tine și luăm în calcul ceea ce îți place îți propunem ca în luna august să profiți de cele mai tari filme. Gata cu așteptarea, aici ai toate filmele mult așteptate.
      În afară de promisiunea de a-i prezenta pe Idris Elba și Matthew McConaughey într-o luptă adevărată, Turnul Întunecat începe în cele din urmă cu procesul complicat de a aduce povestea fantastică a lui Stephen King pe ecran
      Stirile 1-7
      1
      din 7