Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Inceputul - 2010 (Inception)

      20 ianuarie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Un actor din "Inception" face parte din distribuția peliculei, alăturându-i-se lui Ryan Reynolds.

      29 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Noul şi anticipatul film al lui Christopher Nolan ajunge în cinematografe pe 7 noiembrie. Până atunci v-am pregătit un alt clip video!
      Leonardo DiCaprio a făcut un profit de 11,35 milioane de dolari din vânzarea casei sale din Malibu.
      Potrivit Deadline, filmul regizorului Jacques Audiard, „Rust and Bone” a obţinut premiul cel mare la cea de-a 56-a ediţie a Festivalului de Film BFI din Londra.
      Probabil va fi dezamăgitor pentru fanii lui Batman, să afle că Tom Hardy nu ştia cine este Bane înainte să interpreteze acest personaj în „ The Dark Knight Rises”.
      Joseph Gordon-Levitt, unul dintre cei mai talentaţi tineri actori de la Hollywood, continuă să-şi dezvolte cariera din industria cinematografică, făcându-şi debutul ca regizor.
      Leonardo DiCaprio ar avea o relaţie cu românca Mădălina Ghenea, care lucrează ca top model, cei doi fiind surprinşi împreună în Australia, unde actorul filmează în această perioadă.
      Descărcările ilegale de filme din ultimele luni au arătat că cele mai piratate pelicule sunt cele care au avut şi un mare succes de casă şi genul de producţii care merită văzute pe marele ecran.
      Actorul american Shia LaBeouf a declarat într-un interviu recent că s-a bătut din cauza unei glume proaste cu britanicul Tom Hardy, colegul său din distribuţia pentru "The Wettest County In The World"...
      Stirile 1-9
      1
      din 9