Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii - 2016 (Batman vs. Superman: Dawn of Justice)

      Nu îl vom mai vedea pe actorul Ben Affleck în rolul cavalerului negru din The Batman.
      "Justice League" a avut premiera şi în România, iar publicul a fost dornic să vadă filmul pe marile ecrane. Astfel, "Liga Dreptăţii" s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor.
      “Batman V Superman: Dawn of Justice“ s-a dovedit a fi un început polarizator pentru Universul DC şi a oferit câteva momente care au stârnit entuziasm faţă de viitoarele proiecte.
      Era inevitabil. Trebuia să se întâmple. Privind din perspectiva fanilor dar şi a marketingului, Hugh Jackman cu al său Wolverine nu putea să lipsească din noul “X-Men: Apocalypse”.
      Una dintre cele mai mari surprize ale super acțiunii “Batman v Superman” a fost apariţia enigmaticei Wonder Woman.
      La trei săptămâni de la premiera sa cinematografică, ,,Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii” conduce în continuare box office-ul românesc.
      În lumea întunecată din “Batman Vs Superman: Dawn of Justice” există totuşi o rază de speranţa atunci când eroii noştrii se reunesc spre finalul filmului. Dar cum ar fi arătat această lume dacă eroii nu ar fi existat?
      Pentru al doilea weekend consecutiv ,,Batman vs. Superman: Zorii Dreptăţii” îşi menţine poziţia de lider în box office-ul românesc, fiind vizionat de 38.857 spectatori şi generând încasări în valoare de 864.313,89 lei.
      În timpul premierei din New York a filmului “Batman V Superman: Dawn of Justice”, Ben Affleck a declarat pt E!News cine este adevăratul super erou.
      Succesul filmului “300” nu poate fi contestat şi s-a datorat în mare parte efectelor vizuale unice care au atras atenţia publicului mai mult decât benzile desentate care au stat la baza acestuia.
      Ben Affleck este pregătit să îmbrace din nou costumul lui Batman pentru super acţiunea “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”.
      Este nevoie doar de o pereche de ochelari pentru a face diferenţa între Clark Kent şi Superman chiar dacă pare de necrezut.
      Henry Cavill face nişte declarații destul de curajoase privind personajul său din “Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”.
      „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” ajunge în premieră pe marile ecrane din 25 martie, iar biletele pentru primele spectacole s-au pus deja în vânzare în cinematografele din toată ţara.
      Au fost mai multe zvonuri legate de personajul pe care Jena Malone îl va interpreta în „Batman vs Superman: Zorii dreptăţii”, iar acum în sfârşit adevărul a ieşit la iveală.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 43