Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      John Wick 3: Război total - 2019 (John Wick: Chapter 3 - Parabellum)

      Un serial bazat pe populara franciză John Wick e în lucru și acum s-a confirmat că seria televizată va continuarea povestea ultimului film al francizei.
      O nouă petiție prin care publicul cere studiourilor Marvel distribuirea lui Keanu Reeves în rolul lui Wolverine tocmai a fost lansată pe site-ul Change.org.
      Considerat cel mai modest actor de la Hollywood, Keanu Reeves a avut o reacție inedită când a aflat cât de popular este pe internet, ceea ce a determinat publicul să îl îndrăgească și mai mult.

      7 iunie 2019

      Autor: Anca Rusu
      Dacă ai de gând să mergi la cinema în weekend, îți facem misiunea mai ușoară și îți spunem ce filme se lansează în cinematografele noastre la acest sfârșit de săptămână.
      Studiourile Marvel îl doresc pe Keanu Reeves în noul film „The Eternals”, însă actorul nu și-a confirmat încă disponibilitatea.
      Filmul de aventuri Aladdin, al lui Guy Ritchie, a rămas cel mai urmărit film din cinematografele româneşti şi în al doilea weekend de la lansare.
      Trailerul filmului de acțiune “John Wick: Chapter 3 - Parabellum” a obținut, aseară, marele premiu Best in Show în cadrul galei anuale Golden Trailer Awards.
      Live-action-ul de aventuri Aladdin, de Guy Ritchie, a debutat pe primul loc şi în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1 milion de lei.
      Producţia Disney „Aladdin” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de peste 86 milioane de dolari.

      21 mai 2019

      Autor: Anca Rusu
      La nici o săptămână de la lansarea în cinematografe a blockbusterului John Wick: Chapter 3 – Parabellum, Lionsgate a anunțat că pregătește deja cel de-al patrulea film al francizei.
      John Wick: Chapter 3 - Parabellum/ John Wick 3: Război total a fost cel mai urmărit film din cinematografele româneşti la debutul din weekend.
      John Wick: Chapter 3 – Parabellum/ John Wick 3: Război total, a debutat direct pe primul loc în clasamentul din Statele Unite şi Canada, cu încasări de peste 57 de milioane de dolari.
      Keanu Reeves îşi reia rolul legendarului personaj de acţiune John Wick în cel de-al treilea capitol al seriei: John Wick: Chapter 3 - Parabellum/ Război total.
      Keanu Reeves este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, iar noua campanie a brandului Saint Laurent demonstrează acest lucru.
      La 54 de ani, Keanu Reeves a pozat pentru revista glossy GQ, stârnind o adevărată isterie printre fanele actorului.
      Super-asasinul John Wick revine pe marile ecrane din 17 mai. Alături de Keanu Reeves, în film îi vom putea admira pe Halle Berry, Anjelica Huston și Laurence Fishburne.
      Stirile 1-16
      1
      din 16