Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      De Anul Nou - 2011 (New Year's Eve)

      După ce au stat despărţiţi luni întregi şi au trecut printr-un scandal public, acum se zvoneşte că Ashton Kutcher şi Demi Moore vor să-şi mai acorde o şansă.
      Halle Berry a declarat că vrea să schimbe legile referitoare la comportamentul paparazzilor faţă de copii.
      Este ceva ce ne atrage la fiecare nou născut, iar micuţa Adalaide Marie Hope Kelley nu face excepţie.
      Având în vedere că mai sunt doar câteva zile până ce noul ei film, „Dark Shadows” va ajunge în cinematografe (11 mai), Michelle Pfeiffer continuă promovarea acestuia printr-o apariţie pe coperta revistei Parade.
      Regele Twitter-ului va fi acum regele companiei Apple: Ashton Kutcher va jucarolul lui Steve Jobs, în filmul „Jobs”, regizat de Joshua Michael Stern („Swing Vote”) dupa un scenariu scris de Matt Whiteley.
      Profitând de timpul rămas până la premiera noului său film, Halle Berry a ieşit la plimbare prin Studio City, Los Angeles joi (29 martie).
      Pentru o bună perioadă de timp, Michelle Pfeiffer „s-a luptat cu imaginea ei de femeie atrăgătoare”.
      Sarah Jessica Parker a fost fotografiată duminica (25 martie) coborând dintr-un taxi, în faţa reşedinţei sale din West Village, New York.
      Olivier Martinez şi logodnica sa, Halle Berry, s-au bucurat de o plimbare pe două roţi prin oraşul natal al celebrului actor, Paris, Franţa.
      Potrivit Deadline, actriţa din „New Year’s Eve” va interpreta în filmul biografic „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, rolul Vera Miles.
      Actriţa în vârstă de 45 de ani, care este binecunoscută pentru rolurile din „X-Men” şi „Monster’s Ball”, a renunţat iniţial la filmul regizat de Brad Anderson, dar s-a răzgândit ulterior, datorită modificării datei de începere a filmărilor.
      Tocmai aflasem că Jessica Biel s-a logodit, acum ea ne surprinde cu o apariţie pe coperta revistei „W”, ediţia lunii aprilie.
      Încheind weekend-ul cu o seara de sport, Jessica Biel a fost surprinsă de paparazzi la meciul Lakers vs. Boston Celtics, ce a avut loc în Los Angeles, duminică seară (11 martie).
      Efron şi-a împrumutat vocea personajului în vârstă de 12 ani, Ted, în versiunea ecranizată a carţii „The Lorax”, dar a mărturisit că legătura sa cu această carte datează de când era copil.

      5 martie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Tânărul actor Zac Efron, a fost surprins de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, sâmbătă, 3 martie.
      A fost întotdeauna cunoscută ca fiind un pic dramatică. Miercuri (29 februarie), Sofia Vergara a demonstrat că este „slabă de înger”, în timp ce se dădea in Splash Mountain la Disneyland.
      Bucurându-se de vremea frumoasă din Los Angeles, Halle Berry a petrecut ziua de luni (27 februarie), împreuna cu logodnicul ei, Olivier Martinez.

      26 februarie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Petrecându-şi ziua la renumita ceremonie, Zac Efron ne-a surprins plăcut cu un look de invidiat, la Film Independent’s Spirit Awards 2012, ieri după-amiază (25 februarie).
      Potrivit publicaţiei ”Variety”, Sienna Miller va juca în comedia regizată de Kat Coiro, alaturi de Brendan Fraser, Justin Long, Peter Dinklage şi Evan Rachel Wood.
      Josh Duhamel a declarat ca nici o persoana din distribuţia iniţială a filmului ”Transformers” nu va apărea în partea a patra.
      Stirile 1-20
      1 2 3
      din 53