Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Now You See Me: Jaful perfect - 2013 (Now You See Me)

      “Now You See Me 2” va ajunge în cinematografe abia în iunie 2016, însă Lionsgate deja pregătesc partea a treia a celebrei francize.
      Jesse Eisenberg a dezvăluit recent că s-a pregătit intens pentru noul său film, Now You See Me. Ba mai mult, actorul a studiat câteva lucruri despre magie, care i-au fost folositoare în diverse trucuri şi numere de iluzionism executate în film.
      ichael Caine a mărturisit publicaţiei Parade, că este un mare fan al actriţei Jennifer Lawrence. Ba mai mult, a şi votat ca ea să câştige Oscarul pentru performanţa din Silver Linings Playbook.

      27 mai 2013

      Autor: Oana Mosor
      Invitată la emisiunea The Tonight Show pentru a-şi promova noul film, Now You See Me, Isla Fisher a mărturisit că se teme câteodată de fanii ei.
      Invitat la o emisiune televizată pentru a-şi promova noul film, Now You See Me, actorul Morgan Freeman a aţipit. Probabil starul în vârstă de 75 de ani se trezise un pic prea devreme.
      Isla Fisher, Mark Ruffalo, Michael Caine, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Mélanie Laurent, au păşit pe covorul roşu la New York, pentru a-şi promova noul film.
      Actorul premiat la Oscar, Morgan Freeman (The Dark Night Rises, Now You See Me) şi Diane Keaton (The Big Wedding) vor juca împreună, pentru prima dată, în comedia Life Itself.
      A jucat în multe comedii de succes, însă cel mai important rol al său este acela de a fi mamă.
      Now You See Me este un thriller ce descrie povestea unui grup de iluzionişti care jefuiesc bănci într-un mod mai puţin obişnuit.
      Stirile 1-9
      1
      din 9