Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Grozavul şi puternicul Oz - 2013 (Oz: The Great and Powerful)

      Conform HollywoodReporter.com, „Zootropolis” a înregistrat un record de box office, având deja încasări de 232,5 milioane de dolari în întreaga lume.
      Evenimentul a avut loc miercuri seara (13 februarie) la Teatrul El Capitan din Los Angeles.

      7 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Compania Disney a lansat un nou poster cu Oz the Great and Powerful. În prim plan se află personajul Finley, interpretat de Zach Braff. Afişul a apărut la scurt timp după primele trei, în care au fost prezentaţi Oscar Diggs şi cele trei vrăjitoare.
      Regizorul Sam Raimi revine în lumea poveştilor magice, cu un lungmetraj ce va fi lansat în luna martie „Oz the Great and Powerful”.
      Cele patru opere de artă ce aparţin filmului regizat de Sam Raimi, îi prezintă pe James Franco şi pe cele trei vrăjitoare cu care acesta se întâlneşte pe tărâmul din Oz.
      Actriţa interpretează rolul Evanorei, una dintre cele trei vrăjitoare cu care se confruntă tânărul Oscar Diggs (James Franco), după ce a fost aruncat din Kansas în Tărâmul din Oz.
      Weisz a câştigat Oscarul pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” cu filmul „The Constant Gardener” (2005), învingându-i pe ceilalţi colegi nominalizaţi: Amy Adams, Catherine Keener, Frances McDormand şi Michelle Williams.
      Afişul recent lansat oferă o imagine cu personajele Oscar Diggs (James Franco), Vrăjitoarea Rea a Occidentului (Mila Kunis) şi Vrăjitoarea Bună (Michelle Williams).
      Stirile 1-10
      1
      din 10