Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Omul Păianjen: Departe de casă - 2019 (Spider-Man: Far from Home)

      The Lion King/ Regele Leu, varianta live action, s-a menţinut pe primul loc și în box office-ul românesc de weekend, nu doar în Statele Unite.
      The Lion King şi-a păstrat poziţia de lider în box office-ul nord-american.
      „The Lion King” s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, devenind al doilea cel mai bun debut al anului, după „Avengers: Endgame”.
      După succesul de box-office de care s-a bucurat “Spider-Man: Far From Home”, nu este nicio surpriză faptul că Marvel plănuieşte să lanseze al treilea film al seriei.
      Filmul horror „Annabelle Comes Home” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 915.000 de lei.
      În al doilea weekend de la premieră, „Spider-Man: Far from Home” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 45,3 milioane de dolari.
      Spider-Man: Far From Home/ Omul-Păianjen: Departe de casă a fost de departe cel mai urmărit film din cinematografele românești la premiera din weekend.
      Cel de-al șaptelea film al francizei, Spider-Man: Far From Home a debutat marţea trecută pe marile ecrane americane şi a devenit al doilea film din punct de vedere al încasărilor generate de Ziua Independenţei.
      Cea mai nouă producție Marvel, “Spider-Man: Far From Home” are premiera în cinematografele românești în acest weekend.
      Încă de la începutul trailerului suntem avertizați că avem parte de spoilere. Așadar, vă recomandăm să vizionați “Avengers: Endgame” pentru a înțelege evenimentele din “Spider-Man: Far From Home”.
      Stirile 1-10
      1
      din 10