Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Uimitorul Om-Păianjen - 2012 (The Amazing Spider-Man 3D)

      26 aprilie 2018

      Autor: Alexandra Coravu
      Este vorba despre "The Long Walk."

      7 martie 2016

      Autor: Aura Iancu
      Sony au început un proiect nou bazat pe Venom, personajul negativ din Spider-Man.
      Cu câteva zile în urmă, cei de la Sony au anunţat că filmele Amazing Spider Man 3 şi 4 sunt în curs de dezvoltare, iar filmările sunt programate să înceapă în 2016, respectiv 2018.
      Andrew Garfield a discutat despre programul său istovitor de pregătire fizică pentru „The Amazing Spider Man”.
      Potrivit Deadline, filmul, care îl are în rolul principal pe Andrew Garfield, a debutat ieri (3 iulie), cu încasări de 35 de milioane dolari.
      Starurile din „The Amazing Spider-Man”, au participat joi seară la premiera filmului, eveniment ce a avut loc la Westwood’s Regency Village Theatre din Los Angeles.
      Actorul în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că a fost ideea lui ca Peter Parker să folosească skateboard-ul în noul film, spunând că el a simţit că este un atribut important pentru personaj.
      Andrew Garfield a povestit într-un interviu recent, cum s-a îndrăgostit de colega sa din „Amazing Spider-Man”, Emma Stone.
      Potrivit producătorului filmului „The Amazing Spider Man”, Avi Arad, este posibil să existe o colaborare între „The Avengers” şi Spider-Man în viitor.
      Emma Stone a mărturisit că a fost influenţată de starleta din „Hunger Games”, Jennifer Lawrence în luarea hotărârii de a interpreta personajul Gwen Stacy în „The Amazing Spider-Man”.
      Îndrăgostiţi atât pe micul ecran cât şi în viaţa reală, Emma Stone şi Andrew Garfield au fost prezenţi sâmbătă la sesiunea foto a noului lor film „The Amazing Spider Man”.

      20 aprilie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Formând un cuplu atât în viaţa reală, cât şi pe micul ecran, Emma Stone şi Andrew Garfield au făcut o călătorie în Cancun, Mexic, unde şi-au promovat noul film „The Amazing Spider-Man”.
      Stirile 1-13
      1
      din 13