Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Culoarea sentimentelor - 2011 (The Help)

      Viola Davis a dezvăluit că are unele regrete în legătură cu unul dintre rolurile pentru care a fost nominalizată la premiile Oscar.
      Cele două actrițe vor fi, din nou, colege, pe platoul de filmare. Vor juca într-o comedie.
      Nominalizată de două ori la Oscar pentru rolurile din filmele „The Help” şi „Doubt”, Viola Davis este una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood.
      Filmul "The Artist", un omagiu adus filmelor mute hollywoodiene, a fost nominalizat la 12 categorii la cea de-a 65-a ediţie a premiilor BAFTA, care s-a desfăşurat duminică seara, la Londra.
      Filmul "Culoarea sentimentelor/ The Help", regizat de Tate Taylor, a fost marele câştigător la cea de-a 18-a gală a premiilor decernate de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG)

      24 ianuarie 2012

      Autor: Oksana Radu
      Cea de-a 84-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie, la Kodak Theatre din Los Angeles. Gazda evenimentului va fi, pentru a noua oară, actorul Billy Crystal.
      Nouă filme, printre care "The Artist", "Hugo" şi "The Tree of Life", au fost nominalizate anul acesta la Oscar, în timp ce printre actorii nominalizaţi se numără George Clooney, Meryl Streep, Brad Pitt şi Michelle Williams.

      7 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Zilele trecute a avut loc lansarea britanica a filmului ”The Help”, la Cinematograful Curzon Mayfair din Londra. De la eveniment nu putea lipsi actrita americana Emma Stone.

      4 octombrie 2011

      Autor: Oana Mosor
      Emma Stone a participat la o sesiune foto pentru filmul “The Help” ieri dimineata, in Madrid, aratandu-si astfel stima fata de fanii spanioli.
      Stirile 1-10
      1
      din 10