Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Hobbitul: O călătorie neaşteptată - 2012 (The Hobbit: An Unexpected Journey 3D)

      Actorul Adam Brown, cunoscut din filme ale unor francize de succes precum The Hobbit/ Hobitul şi Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe, vine la primăvară în București.
      Cele 4 continuări ale peliculei "Avatar" depășesc bugetul anunțat inițial, de un miliard de dolari.
      Lansat la sfârşitul lunii decembrie 2014, „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” a avut peste 148.000 de spectatori în weekend-ul premierei şi încasări de peste 869.000 de dolari.
      După cum a declarat recent Peter Jackson, o continuare a filmului regizat de Steven Spielberg, „The Adventures of Tintin” se află în curs de dezvoltare.
      ,,Hobbitul – O călătorie neaşteptată” va rula pe marile ecrane din întreaga ţară începând de vineri, 14 decembrie. Cu trei zile înainte de lansare, aproape toate biletele pentru spectacolele din primul weekend sunt rezervate.
      Peter Jackson a declarat că nu se aşteaptă ca filmul „The Hobbit: Un Unexpected Journey”, să obţină prea multe nominalizări la Oscar.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ideea de a aduna spoturile TV şi trailerele lansate de către producători într-un colaj nu este ceva nou. Acest lucru s-a mai întâmplat anterior cu „The Amazing Spider-Man”, iar acum se repetă figura cu „The Hobbit: An Unexpected Journey”.
      Martin Freeman ("Hobbitul: O călătorie neaşteptată") a vorbit recent despre părerea pe care şi-au format-o oamenii despre el - aceştia cred că actorul este în viaţa de zi cu zi, la fel ca pe micul ecran.
      Având inscripţionate personajele din film, printre care Bilbo Baggins şi vrăjitorul Gandalf, monedele vor costa de 350 de ori peste valoarea nominală, după cum a informat New Zealand Post.
      Cu trei luni înainte de lansare, aşa cum era de aşteptat, “maşina de marketing” a celor de la Warner Bros şi MGM funcţionează la turaţie maximă.
      Având în vedere că noul film al lui Peter Jackson, „The Hobbit: An Unexpected Journey” va fi lansat în doar câteva luni, nu este deloc surprinzător faptul că echipa de marketing a început deja promovarea acestuia, pentru a atrage publicul.
      Ei bine, a meritat aşteptarea! Noul trailer pentru „The Hobbit: An Unexpected Journey” tocmai a fost lansat şi este mult mai interesant decât credeaţi.
      Stirile 1-16
      1
      din 16