Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Un thriller franțuzesc plin de suspans și empatie, regizat de Régis Roinsard, filmul va avea premiera și în câteva dintre cinematografele din România funcționale în această perioadă începând cu 5 februarie.
      Drama în cinci părți este scrisă și produsă de scenaristul Russell T Davies (Queer as Folk, A Very English Scandal, Years and Years), nominalizat la Premiile Primetime Emmy.
      Pentru realizarea spotului special de promovare al serialului HBO Europe, Viral Nation Romania a propus și implementat întregul concept, în regia lui Daniel Sandu.
      La Casa de Papel a ajuns în secțiunea Top 10 de pe platforma Netflix în România timp de 42 de zile, o cifră similară cu cele înregistrate în Austria, Germania, Franța, Germania, Portugalia.
      Independența Film, una dintre cele mai vechi case de distribuție de film independent din România, anunță o parte din titlurile pe care și-a propus să le lanseze pe marile ecrane în cursul anului viitor.
      Festivalului online de film documentar luna.doc s-a încheiat cu numere record: 3120 de adolescenți au participat la 91 de proiecții de film organizate de 112 profesori din toată țara
      Expoziția online Geografii Subiective prezintă rezultatele unor ateliere de documentare foto-video desfășurate în luna august 2020 în două orașe de pe malul Dunării: Drobeta-Turnu Severin și Brăila, alături de 15 adolescenți

      5 noiembrie 2020

      Autor: Mhaela Ice Ice
      Cea de-a 7-a ediție a festivalului online de film documentar luna.doc se prelungește până pe 15 noiembrie.
      Pe 9 noiembrie Asociația Bloc Zero vă invită la un tur virtual prin expoziția „Geografii Subiective” realizată liceenii din Brăila și Drobeta Turnu Severin.
      Filmul va rula, totodată, în cinematografele din țară funcționale și va intra și în programul celor care se vor redeschide în curând.
      În cadrul rezidenței, reprezentanții celor 16 proiecte selectate în programul FILM+ 2020 - 2021, vor avea loc sesiuni de lucru individuale, sesiuni de lucru pentru fiecare secțiune și sesiuni de lucru comune.
      Scris și regizat de cunoscutul dramaturg francez Nicolas Bedos, Cei mai frumoși ani va fi reprogramat și în cinematografele care, pentru moment, sunt închise.
      Începând de astăzi, profesorii de liceu din toată țara se pot înscrie pentru a viziona, alături de elevii lor, o selecție de 8 filme documentare recente care analizează, din diferite unghiuri, fenomenul fake news și ramificațiile lui.
      Acasă face parte din selecția oficială a Premiilor Academiei de Film Europene (EFA), în secțiunea dedicată documentarelor.
      Se apropie a 7-a ediție a festivalului de film documentar pentru liceeni luna.doc. Între 19 octombrie și 10 noiembrie, profesorii din toată țara și elevii lor vor avea ocazia să vizioneze online o selecție de 8 documentare pe tema fake news.
      „Văd că filmul e viu și încă în putere”, a declarat Thierry Frémaux, delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes, la conferința de presă unde a anunțat anularea ediției din 2020, din cauza pandemiei de COVID-19.
      eatrul Național „Marin Sorescu” Craiova anunță deschiderea stagiunii 2020-2021 cu premiera spectacolului „Inimă și alte preparate din carne” de Dan Coman,regia Radu Afrim,
      Ajuns la ediția cu numărul 15, Festivalul Internațional de Film de Animație Animest (9-15 noiembrie) invită regizorii și producătorii de film de animație din România și Republica Moldova să își înscrie proiectele
      Conflictul bascilor din perspectiva a două familii, de-a lungul mai multor ani. Povestea a două femei care au crescut împreună: una este văduva unei victime a grupului terorist ETA, cealaltă, mama unui tânăr care s-a alăturat ETA.
      Filmele vor rula atât pe marele ecran, la Cinema Elvire Popesco din București, cât și în mediul online, prin platforma de streaming a festivalului.
      Stirile 1-20
      1 2 3 4 5 6
      din 5466 stiri