Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Benedict Cumberbatch va intra şi el în lumea super eroilor. Actorul îl va juca pe Doctor Strange în următorul proiect cinematografic al celor de la Marvel. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele studiourilor, Kevin Feige.

      5 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Câteva dintre cele mai bune filme ale cinematografului francez vor rula în decembrie la TV5MONDE. Mai jos, o selecție a filmelor franceze programate pe tot parcursul acestei luni, cu subtitrare în limba română.
      Actorii Jim Carrey şi Jeff Daniels reiau celebrele roluri care au revoluţionat industria filmelor de comedie în urmă cu 20 de ani şi aduc pe marile ecrane partea a doua a unei aventuri senzaţional de hilare: „Mai tăntălău, mai gogoman”.
      Dacă în Love Building personajul interpretat de Dorian Boguţă traversa o depresie acută, de această dată asistăm la o transformare completă a personajului său, care îl aduce pe actor în ipostaza de veritabil Don Juan.
      Warner Bros Pictures şi Village Roadshow Pictures vă propun Judecătorul un film în care îşi dau replica de două ori nominalizatul la Premiul Oscar, Robert Downey Jr. şi laureatul Premiului Oscar, Robert Duvall.
      Câştigător a două premii Oscar, Christoph Waltz este unul dintre cei mai respectaţi actori ai generaţiei sale. Luni, starul în vârstă de 58 de ani, a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Los Angeles.

      2 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Imediat după proiecţia noului ei film, Unbroken la un cinematograf din Beverly Hills, Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto.
      A încercat întotdeauna să-şi ţină viaţa privată departe de ochii presei, dar nu i-a reuşit întotdeauna. Se pare că Scarlett Johansson s-a căsătorit cu logodnicul ei francez Romain Dauriac în urmă cu două luni.
      Kendall Jenner ne surprinde cu fiecare pictorial pe care îl realizează. De data aceasta, fotomodelul s-a dezbrăcat pentru revista Love.
      Vin Diesel, Tyrese Gibson, Ludacris şi Michelle Rodriguez sunt doar câţiva dintre colegii lui Paul Walker care i-au adus un omagiu fostului lor prieten, prin câteva mesaje postate pe paginile de socializare.
      În perioada 21 octombrie – 27 noiembrie, peste 2000 de elevi de la 18 licee din Ploieşti, Craiova, Mediaş, Târgu Mures, Iernut şi Roman au luat parte la o serie de proiecţii şi dezbateri în jurul celor trei filme din caravana Cinema-edu.
      Creatorul lui Paddington, Michael Bond este mulţumit de noua ecranizare a cărţii. Deşi a declarat recent că este îngrijorat de decizia BBFC de a atribui un evaluare AP filmului, din cauza limbajului folosit, acum Bond este foarte fericit.
      Kate Upton a decis să-şi schimbe look-ul de Ziua Recunoştinţei şi i-a făcut o vizită hairstylist-ului ei, care i-a tăiat câţiva centimetrii din buclele aurii.
      Actriţa din Şefi de coşmar 2, este total schimbată în primul trailer al filmului „Cake”. Nu mai este plină de viaţă şi veselă aşa cum ne-a obişnuit. Aniston face un rol foarte serios.

      27 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Una dintre cele mai cunoscute poveşti pentru copii, Peter Pan, revine pe marile ecrane într-o nouă producţie, intitulată Pan, care va fi lansată în România de Freeman Entertainment, pe 17 iulie 2015.

      27 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Celebrul creator de modă, Alexandru Ciucu debutează în actorie în interpretarea unui rock-star veritabil, din 26 decembrie, atunci când filmul ALT LOVE BUILDING va avea premiera pe marile ecrane.
      Cel de-al doilea film regizat de Angelina Jolie, Unbroken, a avut premiera marţi seară (25 noiembrie) la Londra. Actriţa, în vârstă de 39 de ani, a dat dovadă încă o dată de simplitate şi rafinament.

      26 noiembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Este una dintre cele mai tonifiate vedete de la Hollywood, însă puţini ştiu că munceşte din greu pentru a-şi întreţine silueta de invidiat.
      Regizorul Colin Trevorrow reînvie povestea lui Michael Crichton, adusă pentru prima dată pe ecran de Steven Spielberg în 1993, cu Jurassic Park.
      Nicole Kidman a făcut un gest care a surprins pe toată lumea la premiera mondială a filmului Paddington.. Actriţa în vârstă de 47 de ani, şi-a arătat dragostea faţă de soţul ei, Keith Urban, pe covorul roşu.
      Stirile 2001-2020
      96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106
      din 3957 stiri