Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Actriţa Lupita Nyong’o a fost numită vedeta cu cel mai frumos corp de revista americană Fitness.
      Artiști legendari, filme și emisiuni de excepție, care vorbesc despre cultura francofonă de pretutindeni, în perioada următoare, la TV5MONDE. De la istoria nescrisă, până la muzică sau gastronomie sofisticată.
      Musicalul “Annie”, ecranizarea clasicului spectacol de pe Broadway care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană.
      The Search / Căutarea, care intră de azi în cinematografe, este o poveste emoţionantă despre războiul din Cecenia anului 1999 văzută din perspectiva a patru personaje angrenate cu sau fără voia lor în conflict.
      Actorul Cătălin Babliuc (Portretul luptătorului la tinerețe, One in a chamber ) joacă rolul unui DJ de radio neconvenţional în piesa BOX FM, scrisă și regizată de Radu Iacoban, care va avea ultima reprezentaţie din 2014 sâmbăta aceasta.
      Una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc , Cabral, a acceptat provocarea de a dubla vocea lui Jamie Foxx, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.
      Soţia lui George Clooney a fost numită cea mai fascinantă persoană din lume pe anul 2014. Anunţul a fost făcut de prezentatoarea Barbara Walters.
      Vinerea aceasta, de la ora 19, actorii Ana Ularu şi Istvan Teglas vor juca spectacolul În parc pentru ultima oară. Pe anul 2014.
      Mâine 17 decembrie 2014, Odeon lansează în format Blu-ray şi DVD- Let’s Be Cops / Hai să fim poliţişti- o super comedie ce ii are in rolurile principale pe Damon Wayans Jr. si Jake Johnson.
      De la Peter Jackson, regizorul şi producătorul premiat cu Oscar, vine filmul „Hobbitul: Bătălia celor cinci oştiri” – a treia parte din trilogia creată în urma adaptării capodoperei „Hobbitul”, scrisă de J.R.R. Tolkien.
      Cei de la 20th Century Fox au lansat un nou clip pentru Taken 3: Teroare în L.A. Al treilea film din seria Taken se anunţă a fi mai spectaculos şi mai interesant decât primele două.
      Actorul Jeff Daniels se află în negocieri pentru un rol în filmul biografic despre fondatorul companiei Apple, Steve Jobs, care a decedat în 2011.
      Actriţa Angelina Jolie şi-a anunţat fanii prin intermediul unui mesaj video postat pe site-ul Youtube că nu va mai putea participa la turneul de promovare a noului său film, Unbroken.
      Al doilea film din seria Divergent, inspirată de celebrele romane scrise de Veronica Roth, va ajunge în cinematografie în martie 2015.

      13 decembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Robert Downey Jr. vrea într-o bună zi să se retragă din actorie. De fapt, a şi confirmat acest lucru prin intermediul celor de la Entertainment Weekly.
      Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Bogută au motive de bucurie pentru că pe 19 decembrie va avea loc cu începere de la ora 19.30, la CinemaPRO, premiera de gală a filmului ALT LOVE BUILDING.
      Cea de-a 72-a ediţie a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie 2015, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, evenimentul urmând a fi prezentat, pentru a treia oară, de către actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.
      Una dintre cele mai în vogă artiste din România, Delia, a acceptat provocarea de a dubla vocea cunoscutei actriței Cameron Diaz, în Annie, o aventură muzicală plină de învățăminte pentru toți cei implicați.
      Regizorul neozeelandez care a făcut istorie cu trilogiile Stăpânul Inelelor şi Hobbitul, a primit o stea pe celebrul bulevard din Hollywood, Walk of Fame.
      De la regizorii Bobby şi Peter Farrelly, realizatorii legendarei comedii Tăntălăul şi Gogomanul, vine din 12 decembrie pe marile ecrane MAI TĂNTĂLĂU, MAI GOGOMAN.
      Stirile 2061-2080
      99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109
      din 4042 stiri