Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Shia LaBeouf, starul din Furia: Eroi anonimi, a alergat vineri în jurul unui muzeu din Amsterdam, efectuând 144 de ture. Care a fost scopul? Aflaţi mai jos!
      George Clooney, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood face pasul cel mare luni, când se va căsători cu logodnica sa, avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin.

      26 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      După o primire călduroasă la festivalurile de film de la Veneţia şi Telluride, Birdman va ajunge şi la New York pe 12 octombrie.

      26 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vin Diesel şi-a surprins din nou fanii şi a urcat pe contul său de Facebook două noi imagini din Fast and Furious 7, iar în una din ele apare şi Paul Walker.

      26 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Este weekend-ul în care Denzel Washington este pe urmele celor mai periculoşi mafioţi în The Equalizer, iar Catherine Deneuve revine într-o comedie ce s-a lansat în cadrul festivalului de la Cannes.
      Dacă aţi crezut că lupta dintre Colin Firth şi Hugh Grant în Bridget Jones’s Diary este una dintre cele mai mari bătălii din istoria cinematografică, v-aţi înşelat!
      Renumita păpuşă Annabelle va bântui cinematografele începând cu 17 octombrie. Filmul reuneşte realizatorii din spatele thriller-ului senzaţional de anul trecut, Trăind printre demoni.
      Noul proiect cinematografic al lui Christopher Nolan, Interstellar: Călătorind prin univers este probabil cel mai aşteptat film al acestei toamne.

      24 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vin Diesel a postat primele imagini de la filmările noului său proiect, The Last Witch Hunter, însă toată lumea a fost şocată.
      Astra Film Junior 2014, a VI-a ediție, are loc în perioada 6 – 12 octombrie la Sibiu, în cadrul Astra Film Festival 2014.
      Dans la cour / În curte, cea mai recentă comedie în regia lui Pierre Salvadori, cu Catherine Deneuve, regizat de Lars von Trier şi Gustave Kervern va avea premiera în România vinerea aceasta, 26 septembrie.
      A mai rămas puţin până când filmul Interstellar: Călătorind prin univers se lansează în cinematografele din România.
      Parlux Entertainment accelerează prezența sa în România: suntem pe cale de a lansa două mari filme in luna Octombrie a acestui an.
      Debutul cinematografic al Giuliei Nahmany a fost filmat aproape în totalitate în România, atât în Bucureşti, în locuri precum Palatul Bragadiru şi Teatrul Bulandra, cât şi în inima Transilvaniei, în Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

      22 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Tom Hardy, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood s-a căsătorit în secret în Franţa, în urmă cu 2 luni. Norocoasa este actriţa Charlotte Riley.
      „Africa” va fi cel de-al patrulea proiect al Angelinei Jolie, ca regizoare. Filmul este inspirat din fapte reale şi prezintă povestea lui Richard Leakey.
      Pierce Brosnan, cunoscut pentru interpretarea personajului James Bond, a acceptat un nou rol de spion în filmul The November Man.
      Au fost lansate câteva imagini noi din „The Hobbit: The Battle of Five Armies”, ultimul film din celebra trilogie.

      19 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vreme de plajă nu mai e, la terasă ai stat toată vara...toamna e luna filmelor. În acest weekend, două filme româneşti se vor "bate" cu alte două producţii de la Hollywood.
      Doi dintre cei mai apreciați actori ai momentului în teatrul românesc, Ofelia Popii și Sorin Leoveanu, se întâlnesc pentru prima dată într-o producție – nu una de teatru, ci una de film: „Q.E.D.”, în regia lui Andrei Gruzsniczki.
      Stirile 2101-2120
      101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111
      din 3932 stiri