Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Fotografiile au fost preluate de pe conturile de Instagram ale unor martori prezenţi pe platourile de filmare din Detroit, Statele Unite, unde se desfăşoară zilele acestea acţiunea.
      Actorul Jackie Chan, care va veni joi la Bucureşti, pentru a deschide evenimentul Zilele Filmului Chinezesc şi pentru a-şi lansa pelicula "Zodiacul Chinezesc".
      Pasionații de film din capitală sunt așteptați la cea de-a cincea ediție a evenimentului de mare succes, Noaptea Albă a Filmului Românesc, în noaptea de vineri, 19 septembrie 2014.

      10 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea de-a XXI-a ediție a Astra Film Festival, care va avea loc între 6 și 12 octombrie 2014 la Sibiu, prezintă o selecție a celor mai recente documentare filmate în România, de autori români și străini.
      George Clooney (53 de ani) şi Amal Alamuddin (36 de ani) au participat duminică la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio din Florenţa.

      9 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Rita Ora, actriţa din Fifty Shades of Grey, se implică din ce în ce mai mult în lumea modei. La începutul acestei săptămâni, ea a lansat o nouă colecţie Adidas în Londra.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Probabil cu toţii sunteţi nerăbdători să vedeţi ce ne aşteaptă în sequel-ul comediei de succes Horrible Bosses.
      Filmul “A Pigeon Sat on a Branch Reflecting Existence”, regizat de Roy Andersson, a câştigat premiul cel mare la cea de-a 71-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia.

      8 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Vedeta francizei „The Hunger Games”, Jennifer Lawrence a stabilit un nou record mondial, devenind eroina filmelor de acţiune cu cele mai mari încasări.

      6 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Scarlett Johansson a devenit pentru prima dată mămică. Actriţa, în vârstă de 29 de ani şi logodnicul ei, Romain Dauriac, au dezvăluit presei sexul bebeluşului lor şi numele pe care l-au ales.
      Viaţa se aşterne între deciziile pe care le luăm şi cele pe care destinul le ia în locul nostru. Pentru Mia (Chloë Grace Moretz), o tânără adolescentă violoncelistă, un accident îngrozitor dintr-o zi de iarnă îi marchează existenţa.

      5 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Primul weekend de toamnă ne aduce câteva premiere interesante în cinematografe. Avem SF, dramă, thriller, dar şi un film românesc.

      5 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Dacă eşti pasionat de film şi îţi doreşti să lucrezi în domeniu, ai acum oportunitatea de a colabora cu un festival internaţional de film!

      5 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cea de-a cincea ediţie a evenimentului de mare succes, Noaptea Albă a Filmului Românesc, revine în prim-plan în noaptea de vineri, 19 septembrie 2014, în Bucureşti şi Cluj-Napoca.
      Sony a lansat un nou clip pentru filmul Fury, regizat de David Ayer (End of Watch).

      4 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Ne pare rău doamnelor şi domnişoarelor, Robert Pattinson (28 de ani) „a ieşit din nou de pe piaţă”. Actorul are o nouă iubită, cântăreaţa şi dansatoarea britanică FKA Twigs, pe numele ei real Tahliah Barnett (26 de ani).
      Începând cu 1 septembrie 2014, o nouă companie de distribuţie, Freeman Entertainment, a devenit complet operaţională pe piaţa din România, ca reprezentant exclusiv al licenţei Warner Bros.
      Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. Încă din copilărie, viaţa ei s-a împărţit între spectacole şi înregistrări în studiou.
      După trei căsătorii eşuate, o logodnă „ruptă” şi despărţirea recentă de Casper Smart, Jennifer Lopez a recunoscut că nu stă prea bine cu dragostea.

      3 septembrie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Sylvester Stallone este hotărât să facă un al patrulea film pentru franciza Eroi de sacrificiu, în care joacă cei mai cunoscuţi actori de acţiune, de la Arnold Schwarzenegger la Antonio Banderas şi Jason Statham.
      Stirile 2161-2180
      104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
      din 3957 stiri