Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Filmul de neratat al lunii septembrie este inedita comedie America, venim! ce va avea premiera naţională în data de 19 septembrie.
      A fost făcută publică prima fotografie din noul „Batman v Superman: Dawn of Justice care se va lansa în 2016. Fanii pot vedea în sfârşit cum arată Henry Cavill în rolul lui clark Kent.

      2 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Gaşca se întoarce pentru continuarea aventurii din 2011, care a avut încasări de peste 200 milioane dolari la nivel mondial.
      Coproducția româno-spaniolă, Canibal, va avea premiera în cinematografele din ţară pe 11 iulie. Regia filmului este semnată de cunoscutul regizor de origine spaniolă Manuel Martín Cuenca.
      Cea de-a cincea ediție a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară va avea loc anul acesta în perioada 26 – 31 august în Portul Cultural Cetate (județul Dolj) și va fi dedicată temei „Eroi şi antieroi din Balcani”.

      1 iulie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Luna iulie aduce pe marile ecrane câteva comedii romantice, dar şi două blockbustere aşteptate de milioane de fani. Iată care sunt premierele din această lună în cinematografele din România.
      Cei care aşteaptă cu nerăbdare filmul Into the Storm, pot vedea acum o părticică din poveste, într-un trailer generos care conţine câteva dintre momentele importante ale filmului.

      28 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      S-a lansat primul trailer al filmului Dracula Untold, care ne prezintă povestea lui Vlad Ţepeş, domnitorul în jurul căruia s-a născut legenda vampirului Dracula. Rolul principal este interpretat de Luke Evans.
      Shia LaBeouf a fost arestat aseară în incinta unui teatru de pe Broadway şi pus sub acuzare pentru tulburarea liniştii, informează people.com.
      S-a lansat primul trailer pentru drama de război Fury, în care Brad Pitt luptă împotriva naziştilor. Acţiunea va avea loc în Germania, în anul 1945, spre finalul Celui De-Al Doilea Război Mondial.

      25 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Proiectul Cinema-Edu aduce limbajul artistic al cinematografiei în vocabularul fiecărui liceean. Arta vizuală este un instrument de bază pentru o educație complexă și le oferă tinerilor curajul de a-și forma propriile convingeri.
      Angelina Jolie şi Elle Fanning îşi continuă turneul de promovare a noului lor film, Maleficent cu o oprire în Japonia. Cele două actriţe au sosit ieri la Tokyo, pentru a lua parte la premiera peliculei.
      Ewan McGregor va juca într-un film inspirat după romanul distins cu premiul Pulitzer, “Pastorala americană”, scris Philip Roth.

      24 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Sylvester Stallone va relua rolul veteranului John Rambo în partea a cincea a celebrei francize.
      George Clooney se va căsători din nou! Norocoasa este logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani. Cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra.

      23 iunie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Festivalul Internaţional de Film Independent Anonimul, ajuns la a 11-a ediție, va avea loc anul acesta, în mod excepţional, în Bucureşti, în perioada 12-17 august.
      A apărut primul trailer pentru drama “The Judge”, care îl are în rolul principal pe Robert Downey Jr. Actorul interpretează rolul unui avocat de succes, pe nume Hank Palmer care se întoarce în oraşul natal pentru înformântarea mamei sale.
      Harrison Ford s-a accidentat pe platourile de filmare ale producţiei Războiul Stelelor: Episodul VII. Actorul în vârstă de 71 de ani, a suferit o intervenţie chirurgicală la piciorul rănit.
      Ne concentrăm atât de mult pe muncă şi alte probleme, încât uităm ce ne poate distra pe marele ecran. Iată ce filme putem urmări în acest weekend în cinematografe! Care ţi se pare cel mai interesant titlu?
      Cea de-a treia colaborare dintre actorii Adam Sandler și Drew Barrymore, Din greșeală împreună marchează un nou proiect care îi aduce împreună pe marile ecrane.
      Stirile 2241-2260
      108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118
      din 3932 stiri