Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      23 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Şi vedetele sunt pasionate de „selfie”. Buno, liderul formaţiei U2 a publicat ieri o imagine cu nimeni alta decât actriţa Charlize Theron.
      Actorul Johnny Depp subliniază pericolul tehnologiei avansate asupra evoluţiei omenirii în Transcendence: Viaţă după moarte, o acţiune SF semnată de producătorul Christopher Nolan.
      Vin Diesel a publicat pe pagina sa de Facebook, prima imagine de la filmări, în care apar fraţii lui Paul Walker. Caleb şi Cody au fost aduşi pentru a-i ajuta pe cei de la Universal să completeze câteva scene.
      Singura româncă nominalizată la Premiile Goya și câștigătoarea premiului Uniunii Actorilor din Spania, la categoria ,,Revelația anului”, actrița Olimpia Melinte poate fi admirată din 9 mai pe marile ecrane, în comedia #SELFIE.
      Actorul american Johnny Depp va juca în filmul “Tusk”, regizat de Kevin Smith.
      Kate Upton, actriţa cunoscută în toată lumea pentru formele ei voluptoase, a declarat într-un interviu recent că şi-ar fi dorit ca sânii ei să fie mai mici.

      17 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit presei internaţionale, Penelope Cruz va fi noua Bond Girl în cel de-al 24-lea film din franciza „James Bond”.
      Filmările pentru FAST & FURIOUS 7 au fost reluate la Abu Dhabi. Cu această ocazie, producătorii francizei au transmis un comunicat oficial destinat fanilor lui Paul Walker şi ai seriei care în 2015 îşi va lansa cel de-al şaptelea capitol.
      Cu ţinute dintre cele mai sumare şi înarmată cu foarte mult sex-appeal, actriţa Crina Semciuc o interpretează pe rebela Yasmine, o fată de bani gata care va cuceri marile ecrane, din 9 mai în comedia #SELFIE.
      Este actriţă, model şi prezentatoare TV, iar formele ei au înnebunit milioane de bărbaţi. Faceţi cunoştinţă cu Belen Rodriguez.
      Studiourile 20th Century Fox au lansat primul trailer pentru Gone Girl.
      Din 25 aprilie, pe marile ecrane, Johnny Depp devine conştiinţa supremă şi cel mai aprig apărător al tehnologiei odată cu rolul din Transcendence: Viaţă după moarte, o acţiune SF de la producătorul Christopher Nolan şi regizorul Wally Pfister.
      Aseară a avut loc decernarea premiilor MTV Movie Awards la Nokia Theatre din Los Angeles. Bineînţeles că a fost un show incendiar, aşa cum se întâmplă în fiecare an.
      Au colaborat de multe ori pe plan muzical și chiar în viața de zi cu zi îi leagă o frumoasă prietenie. Din 9 mai, Smiley și Alex Velea sunt extrem de convingători în pielea unor pepenari gay, în comedia #SELFIE.

      13 aprilie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Johnny Depp a reuşit să ridice din nou semne de întrebare în rândul publicului. Actorul în vârstă de 50 de ani, a venit la premiera filmului Transcendece: Viaţă după moarte, fără logodnica sa, Amber Heard.
      Cel de-al doilea episod al producţiei fenomenale inspirate din romanele scriitorului J.R.R. Tolkien, filmul Hobbitul: Dezolarea lui Smaug este disponibil, din 11 aprilie, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD.
      Cu aşa o vreme ploioasă, nu avem prea multe alternative pentru a ne petrece acest sfârşit de săptămână.
      În urmă cu trei ani, Bryan Singer îşi exprima dorinţa de a realiza o adaptare a serialului din anul 1978, Battlestar Galactica, alegându-l ca scenarist pe John Orloff.
      După succesul înregistrat de filmul ,,Liceenii” în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.
      Nu toţi suntem înzestraţi de la mama natură cu o dantură impecabilă. Cei mai puţin norocoşi apelează deseori la implanturi. Însă nu întotdeauna rezultatul este cel dorit.
      Stirile 2361-2380
      114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
      din 3932 stiri