Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Cel de-al doilea episod al producţiei fenomenale inspirate din romanele scriitorului J.R.R. Tolkien, filmul Hobbitul: Dezolarea lui Smaug este disponibil, din 11 aprilie, în format BLU-RAY 3D, BLU-RAY şi DVD.
      Cu aşa o vreme ploioasă, nu avem prea multe alternative pentru a ne petrece acest sfârşit de săptămână.
      În urmă cu trei ani, Bryan Singer îşi exprima dorinţa de a realiza o adaptare a serialului din anul 1978, Battlestar Galactica, alegându-l ca scenarist pe John Orloff.
      După succesul înregistrat de filmul ,,Liceenii” în urmă cu aproximativ 30 de ani, vine acum pe marile ecrane #SELFIE, o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, care va avea premiera în cinematografe pe 9 mai.
      Nu toţi suntem înzestraţi de la mama natură cu o dantură impecabilă. Cei mai puţin norocoşi apelează deseori la implanturi. Însă nu întotdeauna rezultatul este cel dorit.
      Kaley Cuoco nu a mai avut răbdare să vină vară şi a îmbrăcat deja costumul de baie.
      Regizorii Phil Lord şi Chris Miller au devenit rapid unii dintre cei mai interesanţi realizatori de film de la Hollywood.
      Jaden Smith şi Jackie Chan îşi vor relua rolurile în continuarea peliculei din 2010. Bazat pe filmul original lansat în 1984, Karate Kid a fost regizat de Harald Zwart şi a avut încasări de 343 de milioane de dolari la nivel mondial.
      Mickey Rooney, actorul care şi-a petrecut întreaga viaţă în industria divertismentului a murit la vârsta de 93 de ani. Potrivit celor de la TMZ, starul era bolnav de multă vreme.
      Shailene Woodley şi Theo James i-au trezit amintirile lui Kate Winslet, de pe vremea când juca în Titanic, alături de Leonardo DiCaprio, în urmă cu 17 ani.
      Începutul lunii aprilie vine doar cu două premiere: blockbusterul Captain America: The Winter Soldier şi comedia Adio, dar mai stau puţin.
      Brazilianca Alessandra Ambrosio este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Şi-a dorit să devină model încă de la vârsta de 8 ani.
      Despărţirile continuă în lumea showbiz-ului. Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, au ales să se despartă după câteva încercări eşuate de salvare a căsniciei.
      Studiourile Paramount Pictures au lansat primul trailer al filmului Teenage Mutant Ninja Turtles, al cărui producător este binecunoscutul Michael Bay. Îl puteţi vedea mai jos!
      Studiourile Universal Pictures au lansat prima imagine din cel mai nou thriller al regizorului Luc Besson, Lucy, în care Scarlett Johansson este protagonistă.
      Să nu subestimaţi niciodată puterea prinţeselor din lumea Disney! În acest weekend, Frozen a devenit filmul animat cu cele mai mari încasări din istorie, obţinând un câştig de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial.
      Paramount Pictures a lansat un nou poster pentru filmul exploziv regizat de Michael Bay, „Transformers: Age of Extinction”.
      După ce i-a dat glas lui Superman în animaţia MAREA AVENTURĂ LEGO® cu doar o lună în urmă, Victor Slav, celebrul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro Tv, se va putea face auzit din nou pe marile ecrane.
      Cinci premiere vor fi lansate în acest weekend în cinematografe. Copiii vor fi cei mai bucuroşi, două dintre acestea fiind filme de desene animate.

      27 martie 2014

      Autor: Oana Mosor
      Actorul Chris Evans, în vârstă de 32 de ani, a decis că este momentul să-şi ia adio de la actorie.
      Stirile 2401-2420
      116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126
      din 3957 stiri