Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      20 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Iată spotul ediției cu numărul 13 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie, Cluj).
      Probabil cu toţii sunteţi curioşi cine este omul care a inventat şopârla gigant. Numele lui este Eiji Tsuburaya şi este cunoscut în Japonia drept maestrul okusatsu, adică al efectelor speciale.
      Este frumoasă, talentată și are o carieră muzicală de invidiat. Din 23 mai, Lora debutează pe marile ecrane și dă viață pentru prima dată unui personaj de animație, devenind pentru cei mici Dorothy.
      Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer şi Antonio Banderas au promovat într-o manieră neobişnuită filmul „Expendables 3” la Cannes.
      Edge of Tomorrow este unul dintre cele mai aşteptate SF-uri ale lui 2014. Ţinând cont de materialele video lansate, filmul are mari şanse de reuşită.
      Grace of Monaco a fost prezentat în deschiderea Festivalului de la Cannes şi nu a fost primit prea bine de jurnaliştii din presa de specialitate, prezenţi la eveniment.

      16 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla a revenit pe marile ecrane într-un film impresionant, realizat de Gareth Edwards, regizorul supranumit „maestrul monştrilor”.

      16 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Mai mult decât un fenomen, filmul #Selfie a adus deja în cinematografe aproximativ 20.000 de spectatori și asta într-o singură săptămână.
      Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes, s-a dechis cu prezentarea filmului Grace of Monaco, în afara competiţiei oficiale.
      Starurile celui mai aşteptat film X-Men: Days of Future Past, s-au întrecut în ţinute impecabile pe covorul roşu la premiera din New York.
      Filmul "Grace of Monaco", cu Nicole Kidman, a fost proiectat în deschiderea Festivalului de la Cannes, în afara competiţiei oficiale, şi a fost primit cu râsete, ironii şi critici de jurnaliştii din presa de specialitate.
      Cel mai cunoscut monstru din lume se întoarce în filmul de acţiune Godzilla 3D, o producţie Warner Bros. Pictures şi Legendary Pictures care are premiera în cinematografele din ţară pe 16 mai.
      Regizoarea americană Sofia Coppola, actorul mexican Gael Garcia Bernal şi actorul american Willem Dafoe vor face parte din juriul oficial al celei de-a 67-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes.
      Cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de la Cannes va debuta miercuri seară, cu biografia contestată "Grace de Monaco".
      Regizorul Zack Snyder a postat aseară pe contul său de Twitter, imaginea pe care o aşteptau milioane de fani, Ben Affleck în rolul lui Batman din filmul „Batman Vs. Superman”.

      14 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Godzilla este cel mai renumit monstru din lume. Prin urmare, este de înţeles de ce întreg Bulevardul Hollywood a fost închis pentru premiera noii versiuni a filmului cu reptila gigant.
      Este ceva normal ca la 60 de ani să iei un pic în greutate, dar nu este de acceptat dacă eşti Godzilla...cel puţin aşa cred japonezii.

      13 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Cu ocazia celei de 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes (14 – 25 mai 2014), TV5MONDE va avea un program special, pe toată durata prestigiosului eveniment cinematografic.

      10 mai 2014

      Autor: Oana Mosor
      Pasionaţii de jocuri video, SF şi fantasy s-au întâlnit la cea de-a doua ediţie a Convenţiei East European Con. Evenimentul a început vineri în capitală şi se va desfăşura până duminică.
      Odată cu premiera filmului #SELFIE în cinematografe, Florin Călinescu revine pe marile ecrane de această dată în interpretarea unui polițist mereu pus pe glume.
      Stirile 2421-2440
      117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127
      din 4042 stiri