Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Întotdeauna am crezut că cel mai sexy lucru la franţuzoaice este accentul, dar după ce am văzut aceste imagini cu Nabilla Benattia, mi-am dat seama că m-am înşelat!

      8 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      În urmă cu o săptămână au început filmările pentru comedia America, venim!, filmul de debut al regizorului Răzvan Săvescu, după un scenariu semnat de Răzvan Săvescu și Oana Ioachim.
      Extrem de bine realizat şi cât se poate de înspăimântător, Trăind printre demoni se transformă într-o nouă realizare lăudată din cariera lui James Wan, care este considerat unul dintre cei mai creativi regizori la momentul actual.

      7 august 2013

      Autor: Oana Mosor
      Oare cine este inventatorul acestor pantaloni strânşi pe corp? Nici nu mai contează de fapt, este cea mai bună inovaţie în modă pentru femei!
      Atunci când apar poze noi cu un fotomodel celebru, toţi bărbaţii sunt fericiţi! Dar ce se întâmplă atunci când vezi două femei sexy într-un pictorial foarte fierbinte?
      Din 9 august, îndrăzneşte să fii martorul unui caz real din dosarele familiei Warren, cercetători paranormali renumiţi în toată lumea. Au investigat cazul de posedare din Amytiville şi bântuirea din Conneticut.
      După ani de zile în care s-a luptat cu bolile psihice ale soţiei sale, Michael Douglas s-a hotărât să renunţe!
      La 34 de ani, Kate Hudson este una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood! Are o siluetă pentru care este invidiată de femeile din întreaga lume!
      Designerul Marc Jacobs a realizat o campanie cu scopul de a strânge bani pentru cancerul de piele. Este un lucru bun, o cauză nobilă, un gest demn de laudă.
      Deşi are o relaţie cu John Mayer, Katy Perry şi-a lăsat iubitul acasă şi a mers la premiera noului său film, Ştrumfii 2, cu altă persoană specială: bunica ei, Ann Hudson.
      În 2010, echipa nebună de pensionari extrem de periculoşi a luat marile ecrane cu asalt în RED /Greu de Pensionat. În 2013, se întorc.

      29 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Excentricul Johnny Depp se gândeşte serios să renunţe la actorie pentru totdeauna, după eşecul filmului Lone Ranger.

      29 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Vă mai aduceţi aminte de inocenta Courtney Stodden care visa la o carieră în muzică şi îşi dorea să devină una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood?
      Este protagonistul uneia dintre cele mai de succes francize de la Hollywood, Fast and Furious şi unul dintre cei mai iubiţi actori ai momentului.

      27 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. A cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”.

      27 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Bruce Willis este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood. A cunoscut faima internaţională în anul 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”.
      Într-un interviu acordat celor de la Echo News, Helen Mirren a făcut câteva dezvăluiri despre cel mai recent personaj al său.
      Are doar 21 de ani, este sexy, inteligentă, ambiţioasă şi dorită de bărbaţii din întreaga lume! Este vorba despre cel mai în vogă model american - Kate Upton.
      Stallone, Schwarzenegger, Statham, Snipes şi...Kellan Lutz? Starul din Twilight Saga, este cel mai recent actor ales să facă parte din distribuţia filmului The Expendables 3, care va fi lansat în august 2014.
      Emma Heming (actriţă şi fotomodel) s-a născut pe 18 iunie 1978 în Malta. A lucrat pentru nume mari din industria modei, precum Christian Dior, Paco Rabanne, Chanel, Valentino, John Galliano şi Ralph Lauren.
      Stirile 2621-2640
      127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137
      din 3932 stiri