Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      În perioada 21 – 24 noiembrie, Bucureștiul va găzdui prima ediție a Zilelor Filmului de Dragoste (ZFDB), care va avea loc la Cinema Studio și la Cinema Elvira Popescu.
      Potrivit celor de la The Wrap, autorul a vândut drepturile de producţie în urmă cu 10 ani, iar contractul nu includea nici o clauză legată de un procentaj din încasările filmului.
      Adèle: Capitolele 1 și 2 (La Vie d'Adèle: titlul original, Blue Is The Warmest Color, titlul în limba engleză), câştigătorul Palme d’Or 2013, a stârnit o serie de controverse încă de la terminarea filmărilor.
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Vin Diesel şi Gerard Butler au fost distribuiţi în rolurile principale în adaptarea jocului video Kane & Lynch.
      O echipă de designeri de la Audi, a petrecut mai bine de un an pentru a realiza un concept special pentru filmul Jocul lui Ender, un SF bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Orson Scott Card.

      4 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa din „Modern Family” a atras toate privirile la un eveniment monden. Simpatica brunetă şi-a făcut apariţia într-o pereche de pantaloni de piele, care i-a scos trupul frumos conturat în evidenţă.

      4 noiembrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul din "Delivery Man" va juca alături de Hailee Steinfeld, într-un thriller intitulat „Term Life”.
      Channelle Hayes s-a născut pe 11 noiembrie 1987 în Cheshire, Anglia. Deşi a avut o copilărie nefericită, simpatica brunetă s-a ambiţionat să ajungă o personalitate cunoscută în lumea showbiz-ului, lucru care s-a şi întâmplat.
      Are un incredibil simţ al umorului, este simpatic şi carismatic. A jucat în Wedding Crashers, Dodgeball, iar din 29 noiembrie va putea fi urmărit în supercomedia Delivery Man. Este vorba despre nimeni altul decât Vince Vaugh!

      31 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit publicaţiei The Sun, Helen Flanagan şi Kate Upton şi-au manifestat interesul de a juca în filmul Bond 24, care va fi lansat în 2015.

      29 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Unii şi-o amintesc pe actriţa Alexa Vega, alţii nu. Un lucru e cert, a crescut foarte frumos. Urmăriţi videoclipul de mai jos şi vă veţi convinge. Piesa se numeşte „He Don’t Know” şi îi aparţine lui Adrian Vera.

      29 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Vin Diesel a postat zilele trecute pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini de pe platourile de filmare ale producţiei Fast & Furious 7.

      27 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Tom Cruise, va colabora din nou cu regizorul filmului “Oblivion”, Joseph Kosinki.

      25 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      E frumoasă, atrăgătoare şi admirată de sute de bărbaţi. Ashley Hinshaw este o actriţă americană, născută pe 11 decembrie 1988.
      Actorul american Robert Downey Jr. a fost numit, pentru al doilea an consecutiv, cel mai valoros star de la Hollywood, în top-ul realizat de site-ul Vulture.com.

      23 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Da, aţi auzit bine! Starul hollywoodian, Sylvester Stallone protagonistul a numeroase filme de acţiune, pictează...şi o face încă din adolescenţă.

      23 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Într-un interviu recent acordat celor de la Belfast Telegraph, actorul britanic a declarat că a semnat un nou contract cu cei de la Marvel.

      22 octombrie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Multe dintre vedetele din showbiz preferă să-şi lase sfârcurile la vedere. Nu de puţine ori Lindsay Lohan a ieşit în public fără sutien. Probabil este atât de mândră de bustul generos încât vrea să-l arate tuturor.
      Toni Caramusat, un regizor aroman ajuns faimos, credea că succesul inseamnă totul. Până când, dintr-o carte străveche, a aflat că există un al 13-lea adevăr despre originea neamului aromânilor.
      Regizorul James Cameron şi-a anunţat, anul trecut, intenţia de a realiza două continuări ale mega succesului său din 2009, Avatar.
      Stirile 2641-2660
      128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138
      din 4042 stiri