Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Câteva postere cu personajele din thriller-ul Runner Runner, au fost făcute publice ieri, 5 iulie. Regizat de Brad Furman, filmul îl are în distribuţia sa şi pe Anthony Mackie.

      4 iulie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Se pare că starul din Man of Steel are o nouă iubită. Henry Cavill a fost fotografiat alături de actriţa Kaley Cuoco, la cumpărături în Los Angeles.
      Cei de la Sony Pictures Animation au lansat un nou trailer pentru producţia Cloudy With a Chance of Meatballs 2. Îl puteţi vedea mai jos!
      Mereu am crezut că extratereştroi ne vor invada din spaţiu. Însă au venit din adâncurile Pacificului şi au crezut că nu vom face faţă atacului.
      Dacă credeaţi că au fost lansate deja prea multe postere cu uriaşii din Pacific Rim, vă înşelaţi! Astăzi, a apărut primul afiş cu giganticul Otachi Kaiju!

      30 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cu o fire libertină şi mult chef de viaţă, Chrissy Teigan nu se dă în lături de la nimic. Aşadar, nu ar trebui să ne surprindă faptul că modelul, în vârstă de 27 de ani, a renunţat la haine pentru o şedinţă foto acordată celor de la GQ.
      Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, Leonardo DiCaprio va face din nou echipă cu Jamie Foxx în filmul "Mean Business on North Ganson Street", adaptat după romanul poliţist al lui S. Craig Zahler.

      28 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Jucăria care a produs numeroase controverse în rândul publicului din întreaga lume, revine într-o continuare a renumitei poveşti. Hollywood-ul s-a hotărât să realizeze al şaselea film al francizei.
      Va adăuga oare actorul Vin Diesel un film cu super-eroi la CV-ul său? Se pare că cei de la Marvel sunt interesaţi de starul din „Fast & Furious 6” pentru proiectele lor viitoare.

      26 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Warner Bros. a lansat un nou trailer pentru SF-ul Cercul de foc, filmul în care nişte monştri gigantici, cunoscuţi sub numele de Kajiu, declanşează un război ce va lua milioane de vieţi şi va consuma resursele umanităţii.
      După cum a declarat actorul însuşi, copiii lui sunt mai încântaţi de noul film cu Superman, decât el. Charles (9 ani) şi Tennyson (6 ani) iubesc filmul lui Zack Snyder.

      25 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Summit Entertainment a lansat primul clip din Red 2 / Greu de pensionat 2. Îl puteţi urmări mai jos.
      Mult aşteptata continuare a renumitului film cu monştri din 2001, s-a clasat direct pe primul loc în box office-ul american, în primul weekend de la lansare, obţinând încasări de 82 de milioane de dolari.
      Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Anthony Hopkins, Helen Mirren şi Catherine Zeta-Jones sunt pregătiţi să-şi înfrunte duşmanii în cea de-a doua parte a filmului Red, lansat în 2010.
      Actriţa Scarlett Johansson s-a alăturat distribuţiei comediei „Her”, regizată de Spike Jonze.
      Cu câteva zile în urmă, cei de la Sony au anunţat că filmele Amazing Spider Man 3 şi 4 sunt în curs de dezvoltare, iar filmările sunt programate să înceapă în 2016, respectiv 2018.

      20 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Sony Pictures a lansat un nou trailer pentru animaţia The Smurfs 2. Regizat de Raja Gosnell, filmul continuă povestea primei părţi.

      19 iunie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit celor de la Deadline, Russell Crowe îşi va face debutul regizoral cu drama The Water Diviner.
      Aseară, cel mai aşteptat film animat al verii, Universitatea monştrilor, a avut premiera mondială la Teatrul El Capitan din Hollywood. Disney şi Pixar au transformat renumitul bulevard aşa cum nu l-aţi mai văzut niciodată.
      Din 21 iunie, Henry Cavill este noul salvator al omenirii. Uită ce ştiai până acum despre cel mai iubit supererou din toate timpurile.
      Stirile 2661-2680
      129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139
      din 3932 stiri