Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      13 mai 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cu ocazia celei de-a 66 ediții a Festivalului de la Cannes (15 - 26 mai), TV5MONDE, canalul cinematografiei francofone, transmite de la Cannes, de pe Croisette, și prezintă la nivel mondial cea mai prestigioasă competiție cinematografică.
      Nu este un secret că în spatele fiecărei nunţi se ascund şi multe poveşti haioase. Probabil că mulţi dintre voi aţi fost martorii unor momente caraghioase (uneori penibile) petrecute cu astfel de ocazii.
      DiCaprio interpretează rolul principal în filmul Marele Gatsby.
      Regizorul filmului Marele Gatsby, a dezvăluit pentru The Hollywood Reporter că îşi doreşte o nouă colaborare cu Leonardo DiCaprio.
      Beyoncé a înregistrat de curând o piesă nouă, ce va face parte din coloana sonoră a filmului de animaţie Epic, în care artista îi dă viaţă reginei Tara.
      Povestea de dragoste dintre Nina Dobrev şi Ian Somerhalder a luat sfârşit, după trei ani de relaţie. Cuplul şi-a anunţat în mod oficial relaţia în anul 2011.
      După cum au anunţat cei de la Screen Daily, Robert Redford va regiza şi va juca alături de Nick Nolte în producţia A Walk in the Woods.
      Andrew Garfield a fost surprins ieri de paparazzi, în Brooklyn, New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2.
      Paramount Pictures şi Skydance Productions l-au convins pe Tom Cruise să joace în cel de-al cincilea film din celebra serie Mission: Impossible.
      Frumoasa actriţă din The Big Wedding, a obţinut un rol în filmul de acţiune Survivor, în care va juca alături de Clive Owen.
      Potrivit celor de la Screen Daily, câştigătoarea premiului Oscar, Natalie Portman, va juca alături de Michael Fassbender în noua versiune a piesei shakespeariene.
      Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire şi Isla Fisher sunt doar câţiva dintre actorii ce s-au aflat la premiera mondială a filmului „The Great Gatsby”.
      Potrivit Hollywood Life, Jennifer Lawrence este prima opţiune pentru rolul Anastasiei Steele din pelicula Fifty Shades.

      30 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cel mai recent poster pentru Marea Mahmureală III, îl are în prim plan pe cel mai bun prieten al lui Alan, o girafă foarte prietenoasă.
      După un scenariu de Becky Johnston, Arthur Newman are în centrul său doi oameni disperaţi să-şi refacă viaţa, să se îndrăgostească şi să găsească o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevărat.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa americană Scarlett Johansson va interpreta rolul principal feminin în următorul film al regizorului Luc Besson, „Lucy”.

      27 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit The Hollywood Reporter, cântăreaţa Nicky Minaj s-a alăturat distribuţiei filmului The Other Woman, în care va fi asistenta lui Cameron Diaz.
      Gwyneth Paltrow a fost onorată de revista People cu titlul care anul trecut i-a revenit lui Beyonce – „cea mai frumoasă femeie din lume”.

      24 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Răspunsul vine de la Sylvester Stallone! Acesta a anunţat pe pagina sa de Twitter, că cel de-al treilea film al francizei The Expendables, va fi regizat de australianul Patrick Hughes.
      Actriţa în vârstă de 46 de ani, este pregătită să-şi reia rolul eroinei Storm, în filmul X-Men: Days of Future Past, regizat de Bryan Singer.
      Stirile 2721-2740
      132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142
      din 3932 stiri