Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Se pare că actorul Morgan Freeman se află în negocieri finale cu Wally Pfister, care debutează acum în regie cu thriller-ul SF Transcedence.

      13 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ben Affleck a declarat, în glumă, că este gelos din cauza faptului că cel mai bun prieten al său, Matt Damon, s-a sărutat cu Michael Douglas în Behind the Candelabra.
      După cum a anunţat The Hollywood Reporter, actorul Robert Redford va juca în noul proiect al lui David Lowery.
      Halle Berry (46 de ani) a anunţat la începutul acestei luni, că aşteaptă cel de-al doilea copil cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Se pare că rolurile au început să se inverseze în casa celebrului actor.
      Now You See Me este un thriller ce descrie povestea unui grup de iluzionişti care jefuiesc bănci într-un mod mai puţin obişnuit.

      10 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul s-a alăturat distribuţiei din Hand of Stone, un film despre viaţa campionului la box profesionist, Roberto Duran.

      9 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Anul trecut a fost unul cu suişuri şi coborâşuri pentru Kristen Stewart. Actriţa a fost implicată într-un scandal, despre care presa a tot scris în paginile revistelor, blog-uri şi diverselor site-uri.
      Frumoasa actriţă a negat zvonurile potrivit cărora încearcă să-şi schimbe imaginea de fată cuminte.
      Filmările pentru sequel-ul lui Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2 sunt în curs de dersfăşurare şi se pare că avem o primă imagine cu personajul principal negativ.
      Warner Bros. Pictures a lansat un nou afiş cu pelicula regizată de Baz Luhrmann – Marele Gatsby. Îl puteţi vedea mai jos!
      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.
      Unul dintre platourile de filmare - „Times Square”, unde se va filma The Amazing Spider-Man 2, este aproape finalizat. Acesta a fost construit lângă Grumman Studios, Bethpage, New York.
      Se pare că Bryan Singer a făcut un obicei din a oferii fanilor informaţii despre noul film X-Men: Days of Future Past pe pagina sa de Twitter.
      Sony Animation a lansat un nou poster pentru animaţia Cloudy with a Chance of Meatballs 2, pe care o veţi putea urmări în cinematografele din România începând cu 25 octombrie.
      Se pare că Brad Pitt va reveni pe marele ecran, într-un film a cărui acţiune are loc în timpul celui De-al Doilea Război Mondial.
      Probabil vă gândeaţi că, după ce a jucat împreună cu Rob timp de cinci ani în seria Twilight, Kristen Stewart va dori să-şi urmeze propriul drum pe plan profesional.
      Revista Men’s Health a publicat clasamentul celor mai în formă 50 de bărbaţi de la Hollywood. Pe primul loc s-a clasat starul Jason Statham.

      4 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Universal Pictures a lansat un afiş IMAX pentru filmul lui Joseph Kosinski, Oblivion, care va ajunge în cinematografe pe 12 aprilie.
      Stirile 2801-2820
      136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146
      din 3978 stiri