Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Fanii Twilight, care aşteaptă cu nerăbdare lansarea noului film Gazda, bazat pe romanul celebrei scriitoare Stephenie Meyer, se pot bucura acum de un nou trailer.

      21 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Selena Gomez a povestit într-un interviu recent, despre partenerul ei din Spring Breakers, James Franco, spunând că acesta a reuşit să o înfricoşeze în timpul filmărilor.
      Cei de la Marvel au dat publicităţii un nou poster cu unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului - Iron Man 3.
      Dragoste, acţiune, SF...probabil ştiţi despre că vorbim despre noua producţie a renumitei scriitoare, Stephenie Meyer, „Gazda” care va fi lansată luna aceasta.
      Filmul „Planes” este o producţie animată, regizată de Klay Hall şi produsă de creatorii renumitei serii „Cars”. De data aceasta, cei de la Disney vor folosi avioane vorbitoare.
      Ne face placere să vă anunţăm juriul Concursului Naţional de Scenarii, ediţia 2013, organizat de HBO România în parteneriat cu APFR (Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc).
      Actriţa din "The Host" apare pe coperta publicaţiei „Flare”, numărul din aprilie, într-o rochie Bottega Veneta.
      Se pare că s-au produs câteva schimbări în distribuţia western-ului Jane Got a Gun.
      Potrivit Deadline, actriţei Melissa McCarthy i s-a oferit un rol în drama „St. Vincent de Van Nuys”, alături de Bill Murray.
      Probabil toţi vă întrebaţi a cui este vocea acestui personaj. Ei bine, a venit timpul să aflaţi cine este conducătorul organizaţiei Cobra.
      Un nou poster pentru Machete Kills a fost lansat online! Afişul o prezintă pe Sofia Vergara, folosindu-şi armele.
      Warner Bros. a lansat un nou afiş pentru Hangover 3, ultimul film din trilogia Hangover, care parodiază posterul lui Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea a doua.

      8 martie 2013

      Autor: Iulian Chirila
      Înscrierile pentru competiţiile secţiunii Zilele Filmului Românesc (lung şi scurt metraj) din cadrul celei de-a 12-a ediţii a Festivalului International de Film Transilvania, continua pana pe 15 martie.
      Potrivit unui articol publicat de site-ul Latino Review şi confirmat de Forbes, actorul Christian Bale îşi va relua rolul lui Batman, în filmul Justice League.

      4 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Condamnat la viaţă / A Farewell To Fools, primul film românesc în care îi veţi putea vedea laolaltă pe celebrii Gérard Depardieu şi Harvey Keitel, va avea premiera pe 15 martie.

      2 martie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit Deadline, Bradley Cooper va regiza şi va juca în remake-ul filmului Kokowääh.

      28 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Şi în acest an, vedetele de la Hollywood au petrecut până în zori. Printre acestea, s-a aflat şi frumoasa actriţă Amber Heard.
      În fiecare an, după ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, au loc câteva petreceri, cea mai apreciată de starurile de la Hollywood fiind cea organizată de revista „Vanity Fair”.

      26 februarie 2013

      Autor: Oana Mosor
      A fost lansată o primă imagine cu noul costum al îndrăgitului super erou, pe care îl va îmbrăca Andrew Garfield în „The Amazing Spider-Man 2”.
      Stirile 2821-2840
      137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147
      din 3967 stiri