Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Potrivit celor de la Screen Daily, câştigătoarea premiului Oscar, Natalie Portman, va juca alături de Michael Fassbender în noua versiune a piesei shakespeariene.
      Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire şi Isla Fisher sunt doar câţiva dintre actorii ce s-au aflat la premiera mondială a filmului „The Great Gatsby”.
      Potrivit Hollywood Life, Jennifer Lawrence este prima opţiune pentru rolul Anastasiei Steele din pelicula Fifty Shades.

      30 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cel mai recent poster pentru Marea Mahmureală III, îl are în prim plan pe cel mai bun prieten al lui Alan, o girafă foarte prietenoasă.
      După un scenariu de Becky Johnston, Arthur Newman are în centrul său doi oameni disperaţi să-şi refacă viaţa, să se îndrăgostească şi să găsească o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevărat.
      Potrivit The Hollywood Reporter, actriţa americană Scarlett Johansson va interpreta rolul principal feminin în următorul film al regizorului Luc Besson, „Lucy”.

      27 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Potrivit The Hollywood Reporter, cântăreaţa Nicky Minaj s-a alăturat distribuţiei filmului The Other Woman, în care va fi asistenta lui Cameron Diaz.
      Gwyneth Paltrow a fost onorată de revista People cu titlul care anul trecut i-a revenit lui Beyonce – „cea mai frumoasă femeie din lume”.

      24 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Răspunsul vine de la Sylvester Stallone! Acesta a anunţat pe pagina sa de Twitter, că cel de-al treilea film al francizei The Expendables, va fi regizat de australianul Patrick Hughes.
      Actriţa în vârstă de 46 de ani, este pregătită să-şi reia rolul eroinei Storm, în filmul X-Men: Days of Future Past, regizat de Bryan Singer.
      Potrivit Deadline, frumoasa actriţă este pe cale să primească rolul principal în noul film al lui Woody Allen.
      A jucat în multe comedii de succes, însă cel mai important rol al său este acela de a fi mamă.

      22 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Superman îşi sărbătoreşte cea de-a 75-a aniversare printr-un nou film regizat de Zack Snyder şi produs de Christopher Nolan, intitulat Man of Steel.
      Actriţa Mădălina Anea s-a născut pe 1 martie 1987 la Iaşi. A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” în anul 2009.

      19 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Deşi sezonul premiilor tocmai s-a încheiat, Hollywood-ul se pregăteşte deja pentru festvităţile de anul viitor. Cea de-a 71-a ediţie a Premiilor Golden Globe a fost programată pentru 12 ianuarie 2014.
      Potrivit The Wrap , actriţa Cameron Diaz se află în negocieri finale cu regizorul Jake Kasdan, pentru un rol în comedia Sex Tape. Cei doi au mai lucrat împreună la Bad Teacher.
      Regizorul danez Thomas Vinterberg (The Hunt, Submarino) a fost ales preşedintele Juriului secţiunii Un Certain Regard a celei de-a 66-a ediţii a Festivalul de Film de la Cannes, 2013.
      Potrivit The Hollywood Reporter, pelicula celor de la Marvel, va rula la un cinematograf din Nagoya, Japonia.

      18 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cu siguranţă, Vanessa Hudgens nu este singura în această situaţie. Mai toate vedetele de la Hollywood se plâng că sunt agresate de paparazzi.

      18 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Starul din The Great Gatsby, a declarat ca nu există nici un secret în spatele succesului său. Este pur şi simplu vorba de noroc.
      Stirile 2841-2860
      138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148
      din 4042 stiri