Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      17 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Cântăreaţa Britney Spears a anunţat pe paginile ei de Twitter şi Facebook, că a înregistrat o piesă pentru coloana sonoră a filmului Smurfs 2.

      17 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actriţa britanică Carey Mulligan (27 de ani) vă va încânta privirile cu câteva ţinute inspirate din anii 1920, În numărul din mai al celebrei publicaţii Vogue.
      Jamie Foxx a fost surprins luni seara, 15 aprilie, în New York, în timp ce filma câteva scene din The Amazing Spider-Man 2. Puteţi vedea mai jos imagini cu personajul interpretat de acesta – Electro.
      Aflat în Las Vegas pentru a-şi promova noul proiect, Michael Bay a divulgat noi informaţii despre al 4-lea film din seria Transformers. Printre alte lucruri, acesta a confirmat participarea lui Stanley Tucci în Transformers 4.
      Se pare că actorul Morgan Freeman se află în negocieri finale cu Wally Pfister, care debutează acum în regie cu thriller-ul SF Transcedence.

      13 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Ben Affleck a declarat, în glumă, că este gelos din cauza faptului că cel mai bun prieten al său, Matt Damon, s-a sărutat cu Michael Douglas în Behind the Candelabra.
      După cum a anunţat The Hollywood Reporter, actorul Robert Redford va juca în noul proiect al lui David Lowery.
      Halle Berry (46 de ani) a anunţat la începutul acestei luni, că aşteaptă cel de-al doilea copil cu logodnicul ei, Olivier Martinez.
      Se pare că rolurile au început să se inverseze în casa celebrului actor.
      Now You See Me este un thriller ce descrie povestea unui grup de iluzionişti care jefuiesc bănci într-un mod mai puţin obişnuit.

      10 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Actorul s-a alăturat distribuţiei din Hand of Stone, un film despre viaţa campionului la box profesionist, Roberto Duran.

      9 aprilie 2013

      Autor: Oana Mosor
      Anul trecut a fost unul cu suişuri şi coborâşuri pentru Kristen Stewart. Actriţa a fost implicată într-un scandal, despre care presa a tot scris în paginile revistelor, blog-uri şi diverselor site-uri.
      Frumoasa actriţă a negat zvonurile potrivit cărora încearcă să-şi schimbe imaginea de fată cuminte.
      Filmările pentru sequel-ul lui Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2 sunt în curs de dersfăşurare şi se pare că avem o primă imagine cu personajul principal negativ.
      Warner Bros. Pictures a lansat un nou afiş cu pelicula regizată de Baz Luhrmann – Marele Gatsby. Îl puteţi vedea mai jos!
      După cum a anunţat Deadline, starul din Hangover s-a alăturat distribuţiei filmului regizat de Gavin O’Connor, Jane Got a Gun. Cooper e preluat rolul lui Jude Law, acesta din urmă renunţând la proiect.
      Unul dintre platourile de filmare - „Times Square”, unde se va filma The Amazing Spider-Man 2, este aproape finalizat. Acesta a fost construit lângă Grumman Studios, Bethpage, New York.
      Se pare că Bryan Singer a făcut un obicei din a oferii fanilor informaţii despre noul film X-Men: Days of Future Past pe pagina sa de Twitter.
      Sony Animation a lansat un nou poster pentru animaţia Cloudy with a Chance of Meatballs 2, pe care o veţi putea urmări în cinematografele din România începând cu 25 octombrie.
      Stirile 2861-2880
      139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149
      din 4042 stiri