Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Producătorul/regizorul Judd Apatow – care a avut succes cu comediile sale despre adolescenţă, cum ar fi „Superbad”, „Freaks and Geeks” şi „Underclared” – abordează în noul său film, viaţa unui cuplu care se confruntă cu criza vârsei a doua.
      Universal se pregăteşte pentru o continuare a filmului „Snow White and the Huntsman”, iar actriţa Kristen Stewart se pare că îşi va relua rolul.
      Actriţa a declarat recent că nu se aştepta să joace vreodată alături de staruri precum Hugh Jackman, Anne Hathaway şi Russell Crowe.
      Ben Affleck este un actor destul de căutat la ora actuală. Cel de-al treilea film regizat de el, „Argo”, va obţine, cu siguranţă, o mulţime de nominalizări la premiile din industria cinematografică.
      Asociaţia Estenest, organizatoarea Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est, anunţă lansarea unei campanii de strângere de fonduri prin care speră să obţină resursele necesare pentru continuarea evenimentului şi în 2013.
      Starul din „Jack Reacher” a apărut marţi la emisiunea „Late Night With Jimmy Fallon”, pentru a vorbi despre cel mai recent film al său. Acesta a fost primul interviu de la despărţirea de Katie Holmes.
      Drama lui David O Russell a luat acasă în total cinci premii: „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor”, „cea mai bună editare” şi „cel mai bun actor/cea mai bună actriţă”.
      Filmul este o poveste comico-eroică plasată în sec.XVIII, condimentată cu aventuri vitejeşti, iubiri înfocate şi replici sclipind de umor. Comentariul final: “Istoria nu se ocupă de soldaţii obişnuiţi ci de de conducătorii lor”.
      Un nou poster pentru cel de-al cincilea film al francizei „Die Hard”, „A Good Day to Die Hard” a fost lansat online.
      Regizorul McG şi-a găsit în cele din urmă, actriţa potrivită pentru rolul principal feminin din thriller-ul „Three Days to Kill”.
      Dupa succesul avut de „Taken 2”, regizorul Olivier Megaton a ales acelaşi gen de film pentru următorul proiect.
      Naomi Watts a fost nominalizată la Globurile de Aur la categoria “Best Performance By An Actress in a Motion Picture - Drama.” A 70-a editie a Globurilor de aur care se va desfasura in 13 Ianuarie la de la Los Angeles.
      Cel mai recent film al regizorului Călin Peter Netzer, “Poziția copilului”, a fost selecționat în Competiția oficială a celui mai important eveniment cinematografic al începutului de an – Festivalul Internațional de Film de la Berlin.
      După cum a declarat recent Peter Jackson, o continuare a filmului regizat de Steven Spielberg, „The Adventures of Tintin” se află în curs de dezvoltare.
      Mark Wahlberg va ocupa din nou scaunul de producător, pentru un nou proiect realizat de Universal. Potrivit THR, Wahlberg va produce un film despre pirateria pe internet.
      Pelicula se clasează până în prezent pe locul 1 în topul filmelor românești în 2012, după numărul de spectatori, fiind unul din cele mai mari succese de public din ultimul deceniu de cinema.
      ,,Hobbitul – O călătorie neaşteptată” va rula pe marile ecrane din întreaga ţară începând de vineri, 14 decembrie. Cu trei zile înainte de lansare, aproape toate biletele pentru spectacolele din primul weekend sunt rezervate.

      12 decembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Actrița a fost selectată în programul care a lansat de-a lungul anilor carierele internaţionale ale unor nume precum Rachel Weisz, Daniel Craig, Carey Mulligan, Mélanie Laurent.
      Cei mai mulţi români care au mers weekendul trecut la cinema au ales să vizioneze Mereu în offside, o comedie romantică savuroasă, cu Gerard Butler şi Jessica Biel în rolurile principale.
      Stirile 2881-2900
      140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
      din 3927 stiri