Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Mia Wasikowska apare în noua peliculă în rolul personajului India, o tânără ce se confruntă cu pierderea recentă a tatălui său (Dermot Mulroney).
      Potrivit Flicks and Bits, actriţa Jessica Biel a mărturisit că interesul său pentru cineastul Hitchcock a crescut în urma interpretării rolului Vera Miles în noul său film.

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.
      Poţi câştigă unul din cele două premii oferite de Odeon şi FilmSi, până pe data de 07 decembrie.
      Potrivit Daily Mail, actorul belgian se află în utima etapă de negocieri pentru rolul principal.
      Weisz a câştigat Oscarul pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” cu filmul „The Constant Gardener” (2005), învingându-i pe ceilalţi colegi nominalizaţi: Amy Adams, Catherine Keener, Frances McDormand şi Michelle Williams.
      Celebrul regizor a fost respins în anii 1970, atunci când i-a prezentat producătorului Albert R Broccoli propunerea lui.
      Amy Adams a povestit cum a fost să lucreze cu vedeta Hollywood-ului, Clint Eastwood pentru noul film „Trouble with the Curve”.

      24 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      S-au descoperit mai mult de 20 de greşeli în filmul Skyfall.
      Ei bine, ne-ar fi plăcut să vedem roboţii gigant, însă Guillermo del Toro tocmai a declarat că trailerul pe care vi-l prezentăm nu are nicio legătură cu „Pacific Rim”.
      Turnajul la „Evadarea”, în regia lui Andrei Gruzsniczki, a luat sfârşit la începutul acestei săptămâni, în Bucureşti, după mai mult de o lună de filmări.
      Potrivit The Hollywood Reporter, regizorul David O Russell a lăudat-o pe actriţă la o prezentare a comediei/dramei „Silver Linings Playbook”.
      S-a tot zvonit că Stewart a primit un rol alături Roshan în filmul lui Shekhar Kapur, „Paani”, dar l-a refuzat.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Ideea de a aduna spoturile TV şi trailerele lansate de către producători într-un colaj nu este ceva nou. Acest lucru s-a mai întâmplat anterior cu „The Amazing Spider-Man”, iar acum se repetă figura cu „The Hobbit: An Unexpected Journey”.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Trebuie să depui multă muncă şi resurse pentru a-l învinge pe Batman. Chiar dacă scenariul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” nu a fost spectacolos, secvenţele de luptă au fost la înălţime.

      22 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      În ajunul lansării celui de-al cincilea film din franciza „Twilight”, a fost publicat online un nou trailer pentru pelicula „On the Road”, în care frumoasa Kristen Stewart interpretează rolul lui Marylou.
      Starul din „Ranging Bull” a discutat despre această problemă la Festivalul de Film Doha Tribeca, eveniment organizat de Robert De Niro şi Doha Film Institute, în Qatar.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      Chiar dacă filmul „Cavalerul negru: Legenda renaşte” a fost lansat în cinematografe şi urmează să apară atât pe DVD cât şi pe Blu-ray, asta nu înseamnă că nu veţi mai vedea afişe inedite ale acestuia.

      21 noiembrie 2012

      Autor: Elinne Bîrnea
      „Movie 43” este o comedie bizară şi haotică, ale cărei ingrediente principale sunt: baschetul, poveştile de dragoste, magia şi o super distribuţie.
      Stirile 2921-2940
      142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152
      din 3927 stiri