Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Stiri din filme

      Evenimentul ce a avut loc aseară în Leicester Square, Londra, a reunit nume mari din distribuţie precum Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Hugh Jackman şi Helena Bonham Carter.

      5 decembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      Starul din „Magic Mike” a anunţat că va lua o pauză de la actorie în 2013, pentru a se concentra mai mult pe regie.
      Pelicula adaptată de regizorul Tom Hooper după legendara piesă de teatru, a obţinut în total 10 nominalizări, inclusiv pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.
      Într-un interviu cu The Huffington Post, actorul a discutat despre şansa pe care o are filmul regizat de Christopher Nolan la Premiile Oscar din 2013.
      Invitat la emisiunea The Tonight Show with Jay Leno, Gerard Butler a discutat despre zvonurile legate de relaţia sa cu Mădălina Ghenea.
      Afişul pentru debutul regizoral al actorului a fost postat pe Hollywood Reporter.
      Potrivit presei de la Hollywood, starleta din „Mrs. Eastwood & Company”, va ajuta la înmânarea trofeelor la Golden Globe Awards, pe 13 ianuarie.
      Actorul indian interpretează în cel mai recent film al lui Ang Lee, rolul unui adolescent care supravieţuieste 227 într-o barcă de salvare, împreună cu un tigru de la gradina zoologică a familiei sale.
      Compania de producţie Open Road a lansat de curând noi imagini de pe platoul de filmare al peliculei „Side Effects”, regizat de Steven Soderbergh.
      Mia Wasikowska apare în noua peliculă în rolul personajului India, o tânără ce se confruntă cu pierderea recentă a tatălui său (Dermot Mulroney).
      Potrivit Flicks and Bits, actriţa Jessica Biel a mărturisit că interesul său pentru cineastul Hitchcock a crescut în urma interpretării rolului Vera Miles în noul său film.

      28 noiembrie 2012

      Autor: Bogdan Tirlea
      Câştigătorul unui Premiu Oscar, Christian Bale revine pentru ultima dată în rolul legendarului Batman în filmul Cavalerul Negru: Legenda Renaşte, finalul epic cu o miză imensă, distribuit de Pro Video.
      Poţi câştigă unul din cele două premii oferite de Odeon şi FilmSi, până pe data de 07 decembrie.
      Potrivit Daily Mail, actorul belgian se află în utima etapă de negocieri pentru rolul principal.
      Weisz a câştigat Oscarul pentru „cea mai bună actriţă în rol secundar” cu filmul „The Constant Gardener” (2005), învingându-i pe ceilalţi colegi nominalizaţi: Amy Adams, Catherine Keener, Frances McDormand şi Michelle Williams.
      Celebrul regizor a fost respins în anii 1970, atunci când i-a prezentat producătorului Albert R Broccoli propunerea lui.
      Amy Adams a povestit cum a fost să lucreze cu vedeta Hollywood-ului, Clint Eastwood pentru noul film „Trouble with the Curve”.

      24 noiembrie 2012

      Autor: Oana Mosor
      S-au descoperit mai mult de 20 de greşeli în filmul Skyfall.
      Stirile 2941-2960
      143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153
      din 3957 stiri